USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
20-06-2017 09:26
Google News
PUSULA

BAYRAM BEREKETİ

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kaldı, çarşı pazarda hareketlilik arttı. Bayram öncesi alışverişini yapmak isteyen Gaziantepliler, Gaziler Caddesi başta olmak üzere, küçük esnafın yoğun olduğu eski çarşıyı doldurmaya başladı. Yetkililer bayrama sayılı günler kala artış gösteren merdiven altı gıda satışlarına karşı da uyarılarda bulunuyor.

TELGARF

BİRLİK MESAJI

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel iftar yemeği bu yıl Türkiye Gazeteciler Federasyonu(TGF) ile bölge illerin Gazeteciler Cemiyet Başkanları da katılımıyla bölgesel bir toplantıya dönüştü.

GAZİANTEP27

EĞİTİMDE ANA GÜNDEM UYUŞTURUCU

Madde bağımlılığı nedeniyle okullarından uzaklaşan, çocukların tekrar eğitim-öğretim hayatına kazandırılması için düğmeye basıldı.

EKSPRES

BEDELİ ACENTELERE ÖDÜYORLAR

12 Nisan 2017’de getirilen trafik sigorta fiyatlarındaki düzenleme sigorta acentelerini sıkıntıya soktu.  Sigorta acenteleri “Sigorta fiyatlarındaki indirim sonrası hem iş yükümüz arttı, hem de komisyonlarımızda düşüş oldu. Ayrıca günlük olarak belirli bir miktarın üzerinde de poliçe kesemiyoruz. Yeni düzenleme ile vatandaş sevindi, sigorta şirketleri kendilerini koruyacak önlemleri aldı. Bedeli sigorta acenteleri ödüyor.” şeklinde konuştular.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?