USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
06-06-2017 09:41
Google News
PUSULA

İŞTE ŞEHİTKAMİL’İN YAŞAYAN SON KARDEŞİ

Antep Savunmasının “ilk şehidi” olarak tarihe geçen Şehit Kamil’in kardeşi Kemal Dilek İstanbul’da yaşıyor. Oto yedek parçası alım satım işiyle uğraşıyor. 1927 doğumlu olan Kemal Dilek, Kamil (Şehit) Münevver (Rahmetli), Zeliha (Rahmetli), Arif (Rahmetli), Fatma (Rahmetli), Nigar (Rahmetli), Hatice (Rahmetli), Kemali (Rahmetli) 9 kardeşin en küçüğü ve hayatta olan tek kişi. Şehit Kamil’in kahramanlığını, dönemin şartlarını, yaşanan savaşı ve Antep halkının yazdığı destanı duygu dolu sözlerle anlatan Kemal Dilek, bizi o günlere götürdü.

TELGRAF

GURUR TABLOSU

GSO Başkanı Sani Konukoğlu, 2016 yılının çok zorlu bir yıl olmasına rağmen, üretim ve ihracatı kesintiye uğratmayarak başarı çıtasını yükselten firmaları kutladı. Konukoğlu, ‘’Firmalarımızın, listede hem sayı hem de basamak olarak yükselmesi bizleri ayrıca sevindirdi. Kentimizin ve ülkemizin gelişmesi için sanayiciler olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. mevcut durumumuzu asla yeterli görmeden belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için daha çok çalışacağız”dedi.

HAKİMİYET

’HEDEF TUTACAK’

Turizde 2017 yılı için ortaya konan 1 milyon turist hedefi yıl sonunda tutturulacak.

EKSPRES

MESLEĞİMİZİ YAPMAK İSTİYORUZ

Üniversite öğrencileri eğitimlerini sürdürürken, en büyük endişeleri okullarını tamamladıktan sonra bir iş bulup bulamayacakları. Eğitim Fakültesi’nde bu endişe daha yoğun yaşanıyor. Çünkü mezunlar öğretmenlik mesleğini yapmak için mezuniyetlerinin ardından bir de atama yapılmasını bekliyor. Eğitim Fakültesi öğrencileri mesleklerini yapmak istediklerini haykırıyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?