USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı? Gaziantep yerel gazete manşetleri...

Gaziantep yerel gazete manşetleri
16-03-2017 10:04
Google News
PUSULA

KORKUNÇ GERÇEK

Gaziantep’in deprem haritasının 1996 yılından bu yana güncellenmediği ortaya çıktı. Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, “AFAD güncellemeyi 2015 yılında tamamlayacağını duyurmasına rağmen bu çalışmalar henüz tamamlanmadı. Bu gecikme deprem riskinin gerçek boyutlarının fark edilmesini engellemektedir” dedi.

TELGRAF

5 YILDA 100 DAVA

Gaziantep Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkan Hasan Özgür Girişken, yerel yönetimlere son 5 yılda 100 dava açtıklarını açıkladı. 

GAZİANTEP27

ESNAF BATIYOR, SAHİBİ YOK

Büyük Birlik Partisi  Gaziantep İl Başkanı İhsan Kaya, ülkemizin bu kadar sorunu varken, gündemin evet-hayıra odaklanmasını eleştirdi. Gazetemizin Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi’yi ziyaret eden Kaya, esnafın bu kadar sıkıntı yaşadığı bir dönemi görmediğini belirterek, "Eskiden hava parasıyla yer bulamazdık. Dükkanlar gece alınır, satılırdı. Şimdi gidin dükkanlara bakın hepsi boş, hepsi kiralık, esnaf bu durumda. Ne yazık ki , orta direk sahipsiz. Ne oda başkanları, ne öbürleri orta direğin sesini dillendiremiyor. Esnafımız çok zor durumda, kiralarını, elektriklerini, vergilerini ödeyemiyorlar. Buna bir an önce bu ülkeyi yönetenlerin bir çare bulması lazım" dedi. Kaya, partide evet kararının istişare sonucu alındığını belirtirken, Hayır diyenlerin terör örgütüyle eşleştirilmesini yanlış bulduğunu belirterek, "Elimizi vicdanımıza koyalım oyumuzu kullanalım, kardeşliğimiz baki kalsın" dedi.

EKSPRES

ÖTV İNDİRİMİ CAN SU OLDU

Şubat ayında çıkarılan ve bir çok sektörü kapsayan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimi mobilya ve beyaz eşya sektörünü de kapsıyor. Getirilen ÖTV indiriminden sonra piyasaların canlandığını dile getiren esnaflar, "İndirimden sonra piyasalar hareketlendi. İndirimin devam etmesini istiyoruz. Vatandaş için de, bizim için de çok iyi oldu." dediler.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?