USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
10-03-2017 09:38
Google News
PUSULA

ANTEPİA’DA SUÇLU KİM?

15 Temmuz darbe kalkışması sonrası TMSF’ye devredilen ve kayyum atanan Antepia’da paralarını ödedikleri halde evlerinin tapularını alamayan hak sahipleri büyük mağduriyet yaşıyor. Tapularını alamayan hak sahipleri dönemin belediye başkanı Asım Güzelbey’i ve o tarihte onay veren meclis üyelerini suçluyor.

TELGRAF

DİMDİK AYAKTA

Terör örgütü DAEŞ’in şehit ettiği ilk asker olan Yalçın Nane’nin eşi Seher Nane, babasını hiç göremeyen oğlu için dimdik ayakta olduğunu söyledi. Seher Nane, 1.5 yaşındaki oğlu Yalçın’ı babasının hayal ettiği şekilde yetiştirmek için mücadele ediyor.

GAZİANTEP27


UYUŞTURUCU KULLANIMINDA KORKUTAN TABLO

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Gazetemizin de sürekli gündeme getirdiği, uyuşturucu madde kullanımının artışına dikkat çekti.

EKSPRES

HAYALET ŞEHİR GİBİ

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Karataş Sanayi Sitesi’ne taşınan tamircilerin ardından, Eski Garajlar’daki tamirhanelerin bulunduğu sokaklar bomboş kaldı.  Adeta hayalet şehri andıran sokakların tenha olmasından dolayı çevre sakinleri sıkıntılı. Gazetemize konuşan mahalle sakinleri, "Burada asayiş diye bir şey kalmadı. Uyuşturucu, kadın ticareti, hırsızlık ne ararsan var. Çocuklarımızla dışarı çıkmaya korkuyoruz." dediler.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?