USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
01-03-2017 09:27
Google News
PUSULA

KİMİN UMURUNDA

Devlet tarafından akademisyenlere verilen Akademik Teşvik Ödeneği’nden GAÜN’ün faydalanmadığı ortaya çıktı. Akademisyenlere ek ödenek imkanı sağlayan destekten, GAÜN’ün faydalanamaması, akademik çevrede tepki ile karşılandı.

TELGRAF

İŞTE GAZİANTEP

Piyasalardaki durgunluğa ve tüm olumsuzluklara rağmen, Gaziantep tarihi bir başarıya daha imza attı. Bir yılda kurulan 2 bin 400 şirketle Türkiye’de 6’ncı il olmayı başaran kent, en fazla şirket kapatan iller sıralamasında ise son üç sırada yer aldı.

GAZİANTEP27

ENERJİSA’DAN 85 MİLYONLUK YATIRIM

Enerjisa, sürdürülebilir ve kesintisiz enerji için Gaziantep’e yıl sonuna kadar 85 milyon liralık yeni yatırım gerçekleştirecek. Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü Murat Pınar, yatırımlar kapsamında 30 köyün elektrik şebekesi de yenileneceğini söyledi. Pınar’ın verdiği bilgiye göre, Şahinbey İlçesi Çağdaş Mahallesi ile Şehitkamil ilçesi Şehir gösteren Mahallesi’nde şebeke iyileştirme çalışmalarının tamamlanacak, Ali Nadi Ünler Bulvarı ile İbrahimli Caddesi’ndeki aydınlatma yenileme ve şebeke iyileştirme çalışmaları da yapılacak. İpekyolu güzergahındaki Çimento Kavşağı ile OSB Kavşağı arasındaki refüj aydınlatmaları için yeni yatırım planlayan Enerjisa’nın, Nizip, İslahiye’de de yatırımları olacak.

EKSPRES

REKABET ŞANSI KALMIYOR

Etüt Merkezleri’nin kapatılması ile birlikte maddi durumu kötü olan öğrencilerin rekabet şansının kalmayacağını belirten eğitimciler, “Bu öğrencilerin okullardan aldıkları eğitimle sınavlarda başarılı olmaları çok zor. Etüt merkezleri bu ihtiyacı karşılıyor." diye konuştular.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?