USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gaziantep yerel gazete manşetleri...

Gaziantep yerel gazete manşetleri
15-02-2017 09:36
Google News
PUSULA

BAHANE YOK, HİZMET VAR

Fatma Şahin, medya ile buluşmasında 3 yılda yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı. Vizyon projeleriyle Gaziantep’i yaşanabilir bir kent görünümüne soktuklarını söyleyen Şahin, “Bölgedeki zor şartlara rağmen hizmet yapmama bahanemiz yok.

TELGRAF

ÜÇ YILIN HESABI

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 3 yılda 796 milyon 49 bin liralık yatırım yaptıklarını açıkladı. Bütçelerinin yüzde 60’ını yatırıma ayırdıklarını belirten Şahin, 250 milyon liralık alt yapı yatırımı yaptıklarını söyledi. Şahin, “250 milyon lirayı yer altına gömdük” dedi.

GAZİANTEP27

EVET VAATLERİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, düzenlediği basın toplantıda 3 yıllık hizmetlerini ve anayasa değişiklik paketinin neler getireceğini anlattı. Şahin, 9 ana başlıkta topladığı hizmetleri arasında ilk sırada konut, ikinci sırada ulaşım ve üçüncü sırada içme suyunun geldiğini belirtti. Şahin, TOKİ ve DSİ’nin en büyük projeleri Gaziantep’te yaptığını belirtirken, metro projesinin Gar-Düztepe, Yeşilkent, Karataş kısmının onaylandığını, Gar-Üniversite hattında ise Binevler kısmında hafif raylı sistemin sökülüp taşınmasının gündemde olduğunu belirtti. 

HAKİMİYET

SAYACILAR KOOPERATİFİNDE “İNCE” AYAR

Gaziantep S.S Saraciye ve Sayacılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetimi tarafından MB Holding’e yaptırılan ve üyelerine satılan 851 işyerinin maliyeti içerisinde yer alan şerefiye alacaklarının usulsüz şekilde yeniden alındığı iddia edildi.

EKSPRES

DEPOLAR İLAÇ SATMIYOR

Kurların yükselmesi ile her sektör kendi içerisinde daralma yaşarken sağlık sektörü de bu olumsuzluktan nasibini alıyor. Dolar kurlarının yükselmesi ile bazı ilaçların karaborsaya düştüğünü söyleyen Eczacılar;” Şu an stoklarda ilaç yok. Her hangi acil bir tansiyon hastası veya şeker hastasına kullandığı ilaç gerek olsa bulması çok zordur. Depolar ilaç satmıyor. 20 Şubat’ da yapılacak olan kur zammını bekliyorlar” dediler.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?