USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
23-01-2017 09:25
Google News
PUSULA

HEDEF YÜZDE 75

Anayasa değişiklik paketinin meclisten geçmesiyle birlikte, sıra referanduma geldi. 2 veya 9 Nisan’da yapılması planlanan referandum için Gaziantep’te start verildi. Ak Parti teşkilatı, mahalle bazlı çalışmalarına şimdiden başlarken, referandumda hedef "Yüzde 75 evet" olarak belirlendi. Türkiye referanduma hazırlanırken, Ak Parti’de start verildi. Ak Parti Gaziantep teşkilatında referandumdan zaferle çıkmak için tüm hazırlıklar yapılırken, il ve ilçe teşkilatlarında seçim moduna geçildi.

TELGRAF

BÜYÜK FIRSAT

Savunma ve havacılık sektörünün ihtiyaçları yönünde Gaziantep’te yatırım yapılması konusunda dev bir adım atılıyor. Birçok kez gündeme gelen ancak herhangi bir adım atılmayan, ‘Savunma ve havacılık sektörünün ihtiyaçları yönünde Gaziantep’te yatırım yapılması’ konusunda dev bir adım atılıyor. Gaziantepli sanayiciler önümüzdeki hafta savunma ve havacılık sektörünün önemli aktörleri ile Gaziantep’te buluşuyor.

GAZİANTEP27

HER BİNANIN KİMLİĞİ OLACAK

Artık ev alırken, satarken ya da kiralarken sadece konumuna, manzarasına, oda sayısına değil kimlik belgesine de bakılacak.

EKSPRES

KASAPLAR ZAM HAZIRLIĞINDA

Et hali esnafı, dolar kurunun durdurulamayan artışı karşısında et fiyatlarına zam yapmaya hazırlanıyor. Türk Lirası karşısında değer kazanan doların 3,80 liraya kadar yükselmesi et fiyatlarını vuracak. Et hali esnafı, bir ay içerisinde et fiyatlarında doların etkisinin görülebileceğini ön gördü. İşlerin kesat gittiği bir dönemde et fiyatlarına doların etkisinin yansıtılmasının kötü gidişatın üzerine tuz biber ekeceğini aktaran esnaf, kara kara düşünmeye başladı.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?