USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep Valisi Gül'den İyi Partililere protokol dersi

Gaziantep Valisi Davut Gül, 19 Mayıs bayramı çelenk sunma proğramına katılmadığını dile getirip istifa etmesini isteyenlere sosyal medya hesabından kısa net bir cevap verdi. Valilerin 19 Mayıs Bayramında Atatürk anıtına çelenk koymadıklarını anımsatan Vali Gül, o görevin Gençlik Spor Müdürlüğü’ne ait olduğunu açıkladı.

Gaziantep Valisi Gül'den İyi Partililere protokol dersi
20-05-2021 01:17
20-05-2021 01:36
Google News

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Demokrasi meydanında düzenlenen törene katılan İYi Parti İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in törenlere katılmamasını eleştirip istifa etmelerini istemişti.
İyi Parti İl Başkanı ne demişti?..
Hocaoğlu, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bugün burada tören düzenlendi. Burada şehitlerimizin kemikleri sızlıyor. İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı olarak üç ilçe başkanımız ve partililerimiz ile birlikte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamak üzere buraya geldik ancak ağlamak üzereyiz. Gaziantep Valisi, Garnizon Komutanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları yok. Neyi kutluyoruz? Pandemi döneminde Filistin’de ölenler için gıyabi cenaze namazı kılanlar nerede?”
Vali Gül’den kısa ve net açıklama!..
Yaşananlar üzerine bir açıklama yapan Gaziantep Valisi Davut Gül, “Çelenk sunma töreniyle ilgili yapılan açıklamaları maksadını aşan ifadeler olarak değerlendirdirdiğim için cevap vermedim
Konu ciddiye alınıp haber yapılınca açıklama gereği duydum.
23 Nisan’da M.E.M,
19 Mayıs’ta G.S.M,
30 Ağustos,29 Ekim ve 10 Kasım’da valiler çelenk sunar.”dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?