USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep Valiliği en az lise mezunu bekçi alımı yapıyor

Gaziantep Valiliği kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu bekçi alımı ilanı yayımladı. Başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde...

Gaziantep Valiliği en az lise mezunu bekçi alımı yapıyor
27-10-2017 15:00
Google News
Gaziantep Valiliği kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu bekçi alımı ilanı yayımladı. Gaziantep’e yapılacak alımla ilgili sayı bilgisi paylaşılmadı. Bekçi alımı başvuru şartları İçişleri Bakanlığı tarafından açıklandı. İstanbul, Gaziantep, Trabzon’da ikamet eden ve gençlerin başvuruda bulunabileceği 2017 Bekçi alımı, İçişleri Bakanlığı tarafından duyuruldu.

İl Valilikleri bekçi alımı ilanlarını yayımlamaya başladı. İstanbul’un ardından Trabzon Valiliği tarafından bekçi alımı ilanı yayımlandı ve şimdide Gaziantep Valiliği bekçi alımı ilanını kamuoyuna duyurdu. Buna göre Gaziantep’te bulunan kaymakamlıklar bekçi ilanı yayımladı. Bekçiler Şahinbey, Şehitkamil ve Nizip ilçelerinde görev yapacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI


Gaziantep ili sınırları içerisinde bulunan kaymakamlıklar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu bekçi alımı ilanı yayımladı. Peki hangi kaymakamlıklar bekçi ilanı yayımladı ve şartlar nedir? Gaziantep Valiliği en az lise mezunu bekçi alımı ilanını kamuoyuna duyurdu. Peki başvuru yapacak olan adayların hangi niteliklere sahip olması gerekiyor.

En az lise mezunu olmak, Askerlik görevini yapmış olmak, İl sınırları içerisinde en az bir yıldır yaşıyor olmak, 30 yaşından büyük olmamak, En az 1.67 metre boyunda olmak, 6 aydan daha fazla hapis yatmamış olmak, Sağlık sorunu olmamak, Görevini yapmaya engeli olmamak, Vardiyalı sisteme çalışmaya uygun olmak. Alımlar Şahinbey, Şehitkamil ve Nizip Kaymakamlıkları tarafından yayımlandı.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

Nüfus cüzdanı, okul diploma veya tasdiknamesinin onaylı örneği, askerlik durum belgesi, 6 adet fotoğraf, adli sicil kaydı, ikametgah belgesi. Gaziantep Valiliği bekçi alım ilanı başvuruları, 16 Kasım- 30 Kasım 2017 tarihleri arasında İlçe Emniyet Müdürlüklerine yapılacak.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?