USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Vakıflarda "Yardım" İzdihamı!

Okulların açılmasına kısa bir süre kala dar gelirli aileler Sosyal Yardımlaşma Vakıflarına akın etti. Çocuklarına eğitim yardımı almak isteyen yüzlerce aile vakıflara akın etti.

Vakıflarda "Yardım" İzdihamı!
01-09-2021 15:27
01-09-2021 15:38
GAZİANTEP
Google News

Gaziantep'in Şahinbey Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen vatandaşlar izdihama neden oldu. Sokağa taşan kuyruk nedeniyle vakıf görevlileri zor anlar yaşadı. Okulların açılmasına kısa bir süre kala yaşanan izdihamın önümüzde ki günlerdede devam etmesi bekleniliyor.

ÖĞRENCİ YARDIMI ALABİLMEK İÇİN BAŞVURUDA BULUNUYORLAR

Günün erken saatlerinden itibaren Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nda sıraya giren yoksul aileler başvuru için sıranın kendilerine gelmelerini bekliyorlar. Okulların açılmasına sayılı günler kala yoksul aileler çocuklarının okul ihtiyaçlarını giderebilmek için mücadele ediyorlar. Diğer yandan kışlık ihtiyaçlarını karşılayabilmek için vakıflara başvuran yoksul aileler yer yer izdihama neden oluyorlar.

KÖMÜR YARDIMI İÇİN MÜRACAATLAR YAPILIYOR

Hem kömür hem de nakit para yardımı için müracaat eden vatandaşlar, günün erken saatlerinden itibaren vakıfların önünde beklemeye başladı. Müracaat eden kişinin çokluğu nedeniyle işlemler yetişmeyince öğle vaktinde de kurumların önünde geçiren vatandaşlar, kışı kömürsüz geçirmemek için büyük bir sabırla kayıt sırasının kendilerine gelmelerini bekliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?