USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’te iki grup arasında silahlı çatışma

Gaziantep’te, otomobillerle mahalleye gelen iki grup arasında çatışma çıktı. Yaşanan olayda 2 kişi silahla vurularak ağır yaralandı. Polis olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı

Gaziantep’te iki grup arasında silahlı çatışma
14-11-2020 01:41
Google News

Gaziantep’te, otomobillerle mahalleye gelen iki grup arasında çatışma çıktı. Yaşanan olayda 2 kişi silahla vurularak ağır yaralandı. Polis olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

’"

Silahlı kavga akşam saatlerinde Selimiye Mahallesi’nde meydana geldi. Otomobillerle parka gelen husumetli iki grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma tabanca ve av tüfeklerinin kullanıldığı kavgaya dönüştü. Çıkan arbedede 2 kişi, kimin ateşlediği bilinmeyen kurşun ve saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı Süleyman T., ve Yaşan Ş., kişi sağlık ekiplerince kentteki hastanelere götürüldü. Polis olayın ardından kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?