USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Gaziantep’te Esnaf ile Zabıta Arasında Kavga

Gaziantep’te bir iş yeri sahibi ile Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri arasında iddiaya göre tezgâh kaldırma tartışması yüzünden kavga çıktı. Yaşanan kavgada 4 kişi yaralandı.

Gaziantep’te Esnaf ile Zabıta Arasında Kavga
23-12-2022 15:49
23-12-2022 15:57
GAZİANTEP
Google News

Olay Şehitkamil ilçesindeki Hafız Tevfik Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri bölgede esnaflık yapan Tahir Esen’e iş yeri önündeki tezgâhı kaldırmasını söyledi. İş yeri sahibi, “Diğer dükkânların da önünde tezgâhlar açık. Neden sadece bana uyarıda bulunuyorsun” şeklinde itirazda bulundu. İddiaya göre bu sözler üzerinden çıkan tartışma yerini kavgaya bıraktı. Olay yerine hemen polis ekipleri sevk edilirken yaşanan kavgada iş yeri sahibi, eşi ve 2 zabıta yaralandı.  

Konuyla ilgili konuşan iş yeri sahibi Tahir Esen, “Zabıtalar dükkanımızın önündeki tezgahı kaldırmamızı istedi. Fakat yan taraflarda başka esnaflarında tezgahları vardı. Neden onlara bir şey demeyip bu dükkana rahatsızlık veriyor. Zabıtalar Sürekli bunu yapıyor. Kavga sırasında eşim de kavgayı ayırmak için araya girdi. Zabıtalar eşime de vurmaya başladı. Hatta kavga sırasında eşimin başörtüsü başından çıktı. Daha sonra olay yerine polis ekipleri geldi. Bu sırada zabıtanın biri yan dükkana girip olay yerini gören kamera kaydının silinmesini istiyor. Yan dükkânda sadece olay yerini gören kameranın 2 aylık görüntüsü ortada yok. Üstelik hastanede bize darp raporu verilmesin diye hastaneyi aramışlar” ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen olayın ardından hastaneye giderek darp raporu alan zabıta ekipleri ve iş yeri sahibi birbirinden şikayetçi oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?