USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep'te akıl almaz olay! Eşini rehin alıp...

"Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet, dozunu gittikçe artırıyor. Gaziantep'te, muayeneye için hastaneye gelen karı-koca doktora küfürler savurduktan sonra oradan uzaklaştı. Daha sonra evine giden şahıs, karısının kafasına silah dayayarak rehin aldı. "

Gaziantep'te akıl almaz olay! Eşini rehin alıp...
24-02-2022 11:00
24-02-2022 11:10
GAZİANTEP
Google News

Olay yerine polis ve sağlık çalışanları sevk edildi. Şahıs, elinde silahla," O doktor buraya gelip beni muayene edecek"dedi Gelişmeleri bir sosyal medya aracılığı ile duyuran Sevde Şahin isimli kullanıcı şu paylaşımları yaptı:

Bugün dahiliye polikliniğinde başıma doktorlar için alışıldık da olsa korkunç bir olay geldi. #hekimlertakiplesiyor sevde şahin @sevdesahinn1 adlı kişiye yanıt olarak Bir hastayı muayene ederken içeriye başka bir hasta resmen daldı. Ben de bu duruma alışkınlığımdan olsa gerek gayet sakin bu hastadan sonra gelin dedim. Kadın argo kelimeleri mırıldanarak odadan çıktı. sevde şahin Buraya kadar gayet alışkın olduğumuz bir olay. İçerideki hastamı. Dışarıya çıkmasıyla hasta kocasıyla içeriye daldı ve adam küfürler savurarak kapıyı çarptı. Ben neyse gittiler diyerek polikliniğime devam ettim. sevde şahin Aradan yarım saat geçti ve başhekim yardımcısı beni aradı. Adam eve gidiyor, karısının başına silah dayıyor, olaya polis-112 dahil oluyor… ‘o doktor buraya gelip beni muayene edecek’ lafları klasik.. sevde şahin ·Başhekim olayı sorunca ve bu detayları anlatınca şaşırdım tabi. Hastanın randevusu var mıydı’ sorusu daha çok şaşırttı. Randevulu olunca küfür edilebiliyor mu?!! Ve ardından gelen dikkat et adam silahlı ve psikopat uyarısını aldım. sevde şahin Tabi dikkat ederim kurşun geçirmez yeleğim ve korumalarım hali hazırda bekliyor! Ve bu olay Ersin Arslan on şehit edildiği ilde yaşanıyor. Canlarımızın değeri yok arkadaşlar ne yazık ki…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?