USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep, tarihinin en büyük mitingini yapmaya hazırlanıyor

20 Ağustos saldırısıyla sarsılan Gaziantep, Pazar günü tarihinin en büyük mitingini yapmaya hazırlanıyor.

Gaziantep, tarihinin en büyük mitingini yapmaya hazırlanıyor
26-08-2016 11:41
Google News
20 Ağustos saldırısıyla sarsılan Gaziantep, Pazar günü tarihinin en büyük mitingine yapmaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da, katılacağı Birlik, Beraberlik, Kardeşlik Mitingine yüz binlerin katılması planlanıyor.

Gaziantep tarihinin en büyük mitingine hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Ağustos Pazar günü Demokrasi Meydanı’nda düzenlenecek olan Birlik, Beraberlik, Kardeşlik Mitingine katılmak üzere Gaziantep’e geliyor. İstanbul’dan sonra en çok Gaziantep’i ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha Gaziantep’e geliyor. Erdoğan, 20 Ağustos Cumartesi günü yapılan hain saldırı sonrasında yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret edecek ve saldırının olduğu sokağa gidecek.

YENİKAPI RUHU YENİDEN

20 Ağustos saldırısı sonrası kentte oluşan “Yenikapı Ruhu” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da, katılacağı Birlik, Beraberlik, Kardeşlik Mitingiyle pekişecek. Tarihinin en büyük mitingini yapmaya hazırlanan Gaziantep’te miting saat 16.30’da Demokrasi Meydanı’nda yapılacak. 20 Ağustos saldırısında 58 kişi hayatını kaybetmiş 94 kişi de yaralanmıştı. Hafta için CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’e gelmiş saldırıda hayatını kaybedenlere taziye ziyaretinde bulunmuş, Kılıçdaroğlu’na Ak Parti heyeti eşlik etmişti.

Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilecek miting Gaziantep tarihinin en büyük mitingi olamaya aday. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı mitinge yüz binlerce Gazianteplinin katılması bekleniyor. Mitingin hedefine ulaşması için kentteki bütün siyasi partiler, STK’lar davet edildi. Pazar günü saat 16.30’da Demokrasi Meydanı’nda yapılacak mitinge bölge milletvekillerinin de katılması bekleniyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bazı bakanların da eşlik etmesi bekleniyor.

ŞAHİN, HERKESİ DAVET ETTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da, katılacağı Birlik, Beraberlik, Kardeşlik Mitingine tüm Gazianteplileri davet etti. Mitingi gazetelere verdiği ilan ile duyuran Gaziantep Büyükşehir Belediyesi mitingin sorunsuz olması için çalışmalara başladı. Demokrasi Meydanı’nı gelin gibi süslemeye başlayan ekipler sorun yaşanmaması için çalışmalara hız verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “FETÖ’nün kanlı darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetleriyle oluşan “Yenikapı ruhu” Gaziantep’e taşındı. Bunu hafta içi yaşadık. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi davet ettiği Yenikapı mitingi ile oluşan “Yenikapı ruhu” Pazar günü Gaziantep’te yeniden yaşanacak” dedi.

PUSULA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?