USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Gaziantep Tapu ve Kadastro 13. Bölge Müdürlüğünün standına yoğun ilgi

4-7 Ekim 2018 tarihleri arasında Yapı İnşaat Dekorasyon Malzemeleri ve Teknoloji kapsamında düzenlenen Gayrimenkul Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finanasmanı Fuarında Gaziantep Tapu ve Kadastro 13. Bölge Müdürlüğünün açmış olduğu standa yoğun ilgi gösterildi.

Gaziantep Tapu ve Kadastro 13. Bölge Müdürlüğünün standına yoğun ilgi
07-10-2018 20:12
Google News
Bölge Müdürü Mustafa Aslan yapmış oldugu açıklamada "Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kamu ve özel sektörün bir araya geldiği bu  fuar da vatandaşlarımız kurumumuzun standında yogun ilgi gösterdiler. Bu kapsamda vatandaşlarımıza özellikle başta  ülke gündeminde olan ve başvurusu 31 Ekim’de son bulacak olan İmar Barışı ile  Web Tapu projemiz olmak üzere ,TARBİS, e-Parsel sorgulama uygulamaları hakkında  bilgi verilmiştir. WEB TAPU sistemi ile vatandaşlarımız artık İnternet üzerinden  taşınmazları ile ilgili başvurularını  yapabileceği gibi, taşınmazların bilgilerini görüntüleyebilir, konumunu görebilir, elektronik ortamda Tapu harçlarını yaptırabilir ve taşınmazlarına beyan belirtmesi koyarak sahtecilik girişimlerine karşı gerekli önlemleri alabilirler. Tapunun kısa yolu olan Web Tapu ile taşınmazlarını yönetebilir ve başvuruları işlemlerini  daha hızlı güvenilir bir şekilde sonlandırabilirler. Ayrıca fuar kapsamında kurumumuz standında Iraklı ve Suriyeli iş adamlarına ziyaretleri esnasında yabancıların taşınmaz edinimi hakkında bilgilendirme yapılmıştır" dedi.

’"

Standı belediye başkanları, oda başkanları, Türkiye belediyeler Birliği genel sekreteri Hayrettin Güngör ile büyükşehir belediyelerinin genel sekreterleri, kamu kurumlarının temsilcileri ve vatandaşlar ziyaret etti.

’"

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?