USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep, şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Şırnak’ın Cizre ilçesindeki terörist saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Halil Karakuşoğlu, memleketi Gaziantep’te son yolculuğuna uğurlandı.

Gaziantep, şehidini gözyaşlarıyla uğurladı
06-12-2015 18:08
Google News
Görev yeri olan Şırnak’ta düzenlenen askeri törenin ardından hava yolu ile Gaziantep’e getirilen Şehit Uzman Çavuş Karakuşoğlu’nun naaşı, Nizip ilçesinde bulunan ağabeyi Mustafa Karakuşoğlu’nun evine helallik için son kez getirildi. Daha sonra Nizip Merkez Hatice Kübra Camii’ne getirilen şehidin cenaze namazı kılındı.

Anne ve babası daha önceden vefat eden Şehit Uzman Çavuş Karakuşoğlu’nun cenaze törenine katılan eşi Fatma, 11 yaşındaki oğlu Yusuf Emin ve 13 yaşındaki oğlu Ahmet Emin, ağabeyi Mustafa Karakuşoğlu ayakta durmakta güçlük çekti. Kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı Nizip Asri Mezarlığı şehitliğine defnedildi.

18 yıllık asker olan Şehit Uzman Çavuş Karakuşoğlu’nun evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Törene Karakuşoğlu’nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, AK Parti’li vekiller, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Oruç, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?