USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

SALICI'DAN GAZİANTEP'E TAM NOT...

CHP'de Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar ve Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan ile özel bri görüşme gerçekleştirdi.

SALICI'DAN GAZİANTEP'E TAM NOT...
26-09-2021 17:19
26-09-2021 17:25
GAZİANTEP
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Adıyaman'ın Besni ilçesinde partisi tarafından organize edilen törene katıldı. CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan ile burada özel bir görüşme gerçekleştiren Salıcı, Gaziantep'te yürütülen çalışmalardan memnun olduklarını ifade etti. CHP'nin Gaziantep'te sürdürdüğü saha çalışmalarının yakından takip edildiğini dile getiren Salıcı, olası erken veya zamanında yapılacak seçimlerde Gaziantep'te önemli zaferlere imza atılacağını kaydetti.

GAZİANTEP "ÖZEL" GÖRÜŞMEDE KONUŞULDU

Adıyaman'ın Besni ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen etkinliklere kattılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar ve milletvekilleriyle özel görüştü. Salıcı'nın görüşmede Gaziantep'te yürütülecek çalışmalarla ilgili olarak kritik yaptığı ifade edildi. Uçar ve yönetiminin çalışmalarından genel merkez olarak memnuniyet duyulduğuna dikkat çekilen görüşmede özel gündem maddelerine ilişkin olarak ta açıklama yapılmadı. Cumhuriyet Halk Partisinin ilk seçimde Gaziantep'te başarılara imza atması için genel merkez ve il yönetiminin elinden geleni yapacağını açıklayan Oğuz Kaan Salıcı'nın önümüzde ki haftalarda ise Gaziantep'e gelmesi bekleniliyor.

KILIÇDAROĞLU NEŞET UÇAR'LA TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar'la telefonla görüştüğü ifade edildi. Kılıçdaroğlu'nun Gaziantep'te parti çalışmalarında etkin olan Uçar ve yönetimine aynı performansla çalışmalarını söylediği dile getirildi. Gaziantep'in yapılacak ilk seçimde önemli zaferlere imza atması gerektiğini ifade eden Kılıçdaroğlu'nun yoğun siyasi gündeme rağmen Gaziantep'i yakın takipte tuttuğu dile getirildi. Yapılan telefon görüşmesinde Uçar'ın Gazianteple ilgili gelişmeleri ise Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na aktardığı dile getirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?