USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

"1.Parti olmadığı takdirde görevimden istifa edeceğim"(VİDEO)  

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı  Av. Oğuz Hocaoğlu 15 günde bir gerçekleştirdikleri gündem toplantısında konuştu. Hocaoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak, "30 Ağustos bu coğrafyada yaşayan,  bu toprakları vatan bilenlerin sırt sırta omuz omuza olduğunu tüm dünyaya gösterdiği tarihtir. Biz İYİ Parti olarak, bu ruh ile bu vatana bağlı olanları kucaklıyoruz" dedi.

"1.Parti olmadığı takdirde görevimden istifa edeceğim"(VİDEO)  
31-08-2021 11:52
31-08-2021 17:52
GAZİANTEP
Google News

"Gaziantep’te tanyeri ağarmıştır"   

Yaklaşık 1 aydır, tam gün, ilçe başkanlarının ve yöneticilerinin Gaziantep’te mahalle, semt pazarı, iş yeri demeden gezdiğini belirten Hocaoğlu, "Bizden sonra AK Parti ve MHP’de sahaya inmeye kalktı, ancak Gaziantep halkı onları tekrar evlerine gönderdi. Gaziantep İYİ Partiyi kabullendi. Ben göreve geldiğim ilk günlerde, Gaziantep’te İYİ Partiyi 1.Parti yapma sözü vermiştim. O gün bana hayal görüyor diye gülenler, şimdi beni arayıp, başkanım bu gidişle sözünüzde duracaksınız, bizde size desteğiz diyorlar. Gaziantep’te tanyeri ağarmıştır, İYİ’lik Güneşi doğuyor, lambalar sönecektir. Tekrar iddia ediyorum. İlk seçimlerde İYİ Parti Gaziantep’te 1.Parti olmadığı takdirde, ben il başkanıysam;  görevimden istifa edeceğim" ifadelerini kullandı

 "Hodri meydan"  

Sosyal medya mecralarında  AK Parti ile MHP'nin Gaziantep’te sahalarda olduğunu, halkın onlara sevgi gösterisinde bulunduğu şeklinde paylaşımların yer aldığına da değinen Hocaoğlu, "Hodri meydan istedikleri Pazar yerine  AK Parti   ile MHP il ve ilçe başkanı, belediye başkanları, milletvekilleri ile birlikte çıkalım. Bakalım kim orada kalabilecek; halk kimi sahiplenecek? Pazarcı esnafı belediyelerden dertli, sayın belediye başkanları, pazarcı esnafına kulak verin" şeklinde konuştu.

"Kabul edin artık, siz bu kenti yönetemiyorsunuz"  

Okulların açılılacak olmasına rağmen İpek Yolu tamiratının hala bitmediğini söyleyen Hocaoğlu, "Bu plansızlığın resmidir. Yıl boyunca o yol kaçıncı kez yapıldı? Pandemi sürecinde herkes evde idi; neden yapılmadı? Kabul edin artık, siz bu kenti yönetemiyorsunuz. Siz iyi olduğunuz için iktidar değilsiniz.  Muhalefet olmadığı, alternatif olmadığı için iktidarsınız. Artık İYİ Parti var, Gaziantep halkının alternatifi var, biz karalamıyoruz, daha İYİ Yöneteceğiz diyoruz" diye konuştu.

"Halkı birlikte dinleyelim"

Kuzey Şehir için, alt yapı yapmadan şehir kurmak hangi şehircilik anlayışında var diyen Hocaoğlu, "Doğalgaz yok, elektrik yok, su yok. Ama rant var. Birde yönetim atamışsınız. Olmayan hizmet için aidat adı altında adeta haraca bağlamışsınız. Kuzeyşehir'de yaşamaya mahkûm ettiğiniz halkı. Ben bugün saat 15:00’da orada olacağım. Yüzünüz, cesaretiniz varsa AK Parti milletvekilleri ve belediye başkanları, Sayın Özkeçeci buyrun sizde gelin. Halkı birlikte dinleyelim. Bizim belediyecilik anlayışımızda; tarım arazisini imara açmak yok. Önce alt yapı, yani sizin bilmediğiniz, yol, su, kanalizasyon, elektrik gidecek, daha sonra imara açılacak, ranta göre değil, bilimselliğe göre imar planı yapılacak" dedi.

"Fevzipaşa yalnızca bir ATM istiyor" 

Gaziantep’in birçok mahallesinde yol yok, okullar açılıyor internet ve telefon yok diyen Hocaoğlu, "Gaziantep Türkiye’nin kalbi Şampiyon Belediye başkanı. Halk zaten lahmacun, beyran yemeyi sayenizde unuttu, su, yol, internet, telefon istiyor. Fevzipaşa ise yalnızca bir ATM istiyor. 10 TL para lazım olsa Nurdağı veya İslahiyeye gitmek istemiyor. 10 TL para çekmek için, 10 TL dolmuş parası vermek istemiyor" dedi.

"Tekrar soruyorum kaç kişi götürdünüz ne kadar harçadınız"

Çanakkaleye gönderilen kişiler hakkında sorular soran Hocaoğlu, "Çanakkale’ye kaç kişi götürdünüz? Kaç para ödediniz? Kişi başı kaç para ödediniz? Hangi firmaya hangi şartlarla verdiniz. Kaç tane kol saati aldınız, kaç para verdiniz, o saatleri kime verdiniz, saatleri kimden aldınız? Bana ve bu halka hikâye anlatmayın. Belediye Meclis kararı ile yaptık demeyin. Zaten Meclis kararı ile yapacaksınız. Başka nasıl yapacaksınız ki? Tüm yolsuz imar uygulamalarını da meclis kararı ile yaptınız. Körler sağırlar birbirini ağırlar. AKP nin önünden geçen kedi bile şişmanladı" dedi.  

"Ne kadar rant elde ettiniz"  

Gaziantep Spor Tesislerinin arazisinin imara açılmasını eleştiren Hocaoğlu, "Ne kadar rant elde ettiniz? Bir açıklayın. Herkes öğrensin. İmara açtığınız arazilerden %60 civarında kesinti yapıyorsunuz. Resmen haraç kesiyorsunuz. DOP payı kanunen %40 ama siz kalan kısmı bağış diye alıyorsunuz. Vermeyenin arazisine ise resmen çöküyorsunuz.  'Adalet' sizin döneminizde çocuk ismi olarak kaldığı için yaptık oldu diyorsunuz. Ama unutmayın Allah’ında adaleti var" dedi.

"O zaman insan içine çıkamayacaksınız"

İlk seçimlerde tüm belediyeleri İYİ Parti ve Millet İttifakının alacağını söyleyen Hocaoğlu, "İşte o zaman sizin yaptıklarınızı dev ekranlardan halka anlatacağım. Şimdi cevap veremiyorsunuz ya; o zaman insan içine çıkamayacaksınız" dedi. Halka seslenen Hocaoğlu, "Gaziantep kaldır artık başını, artık İYİ Parti var çaresiz değilsiniz. Destek sizden, hizmet ve çözüm bizden.  Şimdi üye ol destek ver, ilk seçim oy ver destek ol. Söylediğimizi yapmaz isek; hesap sor" diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?