USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep polisi, teröristlerin adresini böyle buldu!

Gaziantep polisi, son 3 günde gerçekleştirdiği operasyonlar sonucunda 60’tan fazla şüpheliyi gözaltına aldı. Kentte olan Durmaz kardeşlerin adresine, şüpheli şahısların sorgulamasında elde edilen bilgilerle ulaşıldı.

Gaziantep polisi, teröristlerin adresini böyle buldu!
20-05-2016 15:39
Google News
Polis ekipleri Durmaz kardeşler ile irtibatlı olduğunu belirleyerek izine ulaştığı kişinin adresine salı gününden itibaren ardı ardına operasyon düzenledi. Yapılan baskınlarda, gözaltına alınan şüphelilerin sorgulaması doğrultusunda ulaşılan yeni isimler de operasyonlarla yakalandı. Operasyonlarla son 3 günde gözaltına alınanların sayısı 60’ı aştı. Bu kişilerin sorgulamasında da kentte olan Durmaz kardeşlerin adresine ulaşıldı.


CANLI BOMBA YUNUS DURMAZ MI?



’"

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, polis operasyonunda kendisini patlatan canlı bombanın kimliğinin bugün netleşebileceğini belirterek, canlı bombanın Ankara Gar saldırısının planlayıcısı Yunus Durmaz olduğu ihtimali üzerinde durulduğunu söyledi.


PARÇALARI YÜZLERCE METRE UZAĞA FIRLADI



’"

Gaziantep’te polisin DAEŞ’e ait hücre evine yaptığı baskında kendini patlatan canlı bombanın parçaları, yüzlerce metre uzağa fırladı. Polis canlı bombaların parçalarını çatı ve ağaçlardan toplarken, bölgedeki vatandaşlar yaşanan olay nedeniyle tedirginlik yaşıyor.


GAZİANTEP POLİSİ ŞAFAK VAKTİ YİNE OPERASYONA ÇIKTI



Gaziantep’te jandarma ekipleri, Şehitkamil ilçesi Övündük Mahallesi’ndeki bağ evine sabah saat 05.00 sıralarında operasyon düzenlendi. Operasyonda yabancı uyruklu 9 DAEŞ militanı yakalandı. Operasyonda çok sayıda pasaport ve doküman ele geçirildi. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?