USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Öğrenciler Sesini Duyuramıyor!..

Ümmü Gülsüm Kız Öğrenci Yurdunda barınan binlerce öğrenci sunulan yemeklerin kötü ve pahalı olmasına, yurt ücretlerine karşı gece yarısı eylem başlattı.

Öğrenciler Sesini Duyuramıyor!..
04-11-2021 19:02
04-11-2021 19:13
GAZİANTEP
Google News

Gaziantep’te öğrenim gören üniversite öğrencileri çeşitli platformlarda, sıkıntılarını dile getirmelerine rağmen, sorunlarına çözüm üretilmiyor, görmezden geliniyor. Gaziantep’te barınma ve pahalılık problemlerini had safhada olduğunu belirten öğrenciler, bugüne kadar sorunlara çözüm bulunamaması nedeniyle, zorluklar altında öğrenimlerini tamamlamaya çalışıyor.

SORUNLARA ÜNİVERSİTELER DE DUYARSIZ…

Öğrencilerin zorlu yaşam koşularına üniversiteler de gereken duyarlılığı göstermiyor. Kredi Yurtlar Kurumu’nda bile ticaretin ön planda tutulduğunu ileri süren öğrenciler, önceki gün yeni bir eylem gerçekleştirdi. KYK Ümmü Gülsüm Kız Öğrenci Yurdunda barınan binlerce öğrenci, gece yarısı seslerini duyurmak için eylem başlattı.

Yemeklerin kötü ve pahalı olduğunu, yurt ücretlerinin ise yüksek olduğunu dile getiren öğrenciler isyan etti. Yurt binalarındaki odalarından sloganlar atan ve alkış tutan kız öğrenciler, yurt yönetiminden sorunların çözümünü istedi. Üniversite ve yurt yönetimlerinin bu sese ne kadar kulak vereceği ve sorunların çözümüne yönelik ne adımlar atacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?