USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Gaziantep milletvekili adaylarının çalışmaları son sürat!

Seçime 3 hafta kala partilerin Gaziantep milletvekili adayları çalışmalarına hız verdi.

Gaziantep milletvekili adaylarının çalışmaları son sürat!
03-06-2018 19:58
Google News
Hafta sonu dinlemeyen adaylar, ilçe ilçe, mahalle mahalle ve köy köy gezerek vatandaşları ziyaret ediyor. Adaylar, gittikleri yerlerde taziye evlerini ve iftar yerlerini de ihmal etmiyor. Vatandaşların sorunlarını dinleyen milletvekili adayları, vatandaşlara seçimin önemini ve partilerinin vaatlerini anlatıyor.



Dün sahurda öğrenci evine misafir olan Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep 1. sıra Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, seçim çalışmalarına seçim bölgesi olan Gaziantep’te devam ediyor.



AK Parti Gaziantep 2. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Uzer, seçileceğine garanti gözüyle bakılsa da sahadaki çalışmalarına son sürat devam ediyor. Mahalle mahalle, köy köy gezen Uzer, çalmadık kapı bırakmıyor. Uzer, vatandaşlardan sorunlarını, taleplerini dinleyip partisinin vaatlerini anlatıyor. Uzer, ayrıca bugün 25 Aralık Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Emin Türk ve yönetimini ziyaret ettikten sonra Gaziantep MHP Eski İl Başkanı Mustafa Erzin’in babasının taziyesine katıldı.



AK Parti Gaziantep 3. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan da yine köy köy, mahalle mahalle gezerek seçim çalışmalarını sürdürüyor. Erdoğan bugün Yaylacık, Sarıkaya, Akkoç, Gökçepayam, Beydili ve Köklüce köy ve mahallelerine gitti.



AK Parti Gaziantep 4. sıra Milletvekili Adayı Nejat Koçer, Şahinbey İbn-i Sina Mahallesi, Şahinbey 75.Yıl ve Ulaş mahallelerini ziyaret ettikten sonra Güneykent Semt Pazarı’na gidip vatandaşlarla konuştu.



AK Parti Gaziantep 6. sıra Milletvekili Adayı Ali Şahin, bugün Karkamış’taydı. Karkamış’ta Subağı (Tüsülmen), Kuruyaz,  Gılcan, Akçaköy ve Yeşerti köylerine giden Şahin, vatandaşlarla bir araya geldi.



Merhum milletvekili Abdülkadir Yüksel’in oğlu AK Parti Gaziantep 7. sıra Milletvekili Adayı Müslüm Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Gittiği yerlerde taziye evlerini de ziyaret eden Yüksel, Güzelyurt, Kayaönü ve Özgürlük mahallelerindeki taziye evlerine giderek başsağlığı diledi.



CHP Gaziantep 2. sıra Milletvekili Adayı İrfan Kaplan, ilçelerde ve ilçelere bağlı mahalle ve köylerde seçim çalışmalarına devam ediyor. İslahiye ve Nizip’e giden Kaplan, burada vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinledi. Partisinin çalışmalarını ve vaatlerini anlatan Kaplan, diğer adaylarla birlikte seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor.



MHP Gaziantep 1. sıra Milletvekili Adayı Muhittin Taşdoğan, Dülükbaba Biyolojik Göleti’nde vatandaşları ziyaret etti. Çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Taşdoğan, Kozanlı ve Şehitkamil Özgürlük Mahallesi’ndeki taziye evlerine giderek başsağlığı diledi.



MHP Gaziantep 3. sıra Milletvekili Adayı Ejder Demir de sahada en çok çalışan adaylardan. Demir, seçim çalışmaları kapsamında Burç Ormanı Piknik Alanı’nı ziyaret etti. Daha sonra birçok adresi ziyaret eden Demir, vatandaşlara seçimin önemini, MHP’nin vaatlerini ve Cumhur İttifakı’nı anlattı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?