USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Melike İplik'e Yıldız Ödülü

Melike Tekstil’e bağlı Melike İplik hem ihracatta hemde iç piyasada başarılara imza atarken Gaziantep'in Yıldızları ödül töreninde ise ödüle layık görüldü.

Melike İplik'e Yıldız Ödülü
07-10-2021 16:08
07-10-2021 16:19
GAZİANTEP
Google News

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından sanayicilerin başarılarını desteklemek amacıyla düzenlenen, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile iş ve sanayi dünyasının önde gelen isimlerinin de katıldığı "Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni’nde" bir çok sektörde yatırımı bulunan Melike Tekstil’e bağlı Melike İplik hem ihracatta hemde iç piyasada başarılara imza atarak ödüle layık görüldü. Melike İplik’in yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Şimşek, emin adımlarla iplik sektöründe yoluna devam ettiği ifade edildi.

YILDIZLARIN EN BAŞARILI ŞİRKETİ

Melike Tekstil sahibi ve aynı zamanda Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek ve kardeşi Ömer Şimşek’in destekleriyle Melike İplik’in sektöründe her geçen gün pazarda payını büyüttüğü belirtildi.

BAKAN YARDIMCISI ÖDÜLÜ VERDİ
Melike İplik’in Gaziantep’in Yıldızlar ödülünü Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Melike İplik’in yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Şimşek’e verirken “Genç bir patronsun. Maşallah, bu genç yaşta böyle bir başarıya imza atmandan dolayı mutlu oldum. Devamını diliyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?