USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

İYİ Partili Hocaoğlu, istifanın perde arkasını anlattı

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, düzenlediği basın toplantısı ile İl Başkanlığı Görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Partili Hocaoğlu, istifanın perde arkasını anlattı
14-10-2021 13:33
14-10-2021 13:35
GAZİANTEP
Google News

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, düzenlediği basın toplantısı ile İl Başkanlığı Görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Hocaoğlu, istifasını açıkladığı konuşmasında, “İYİ Parti İl Başkanlığından ayrıldım. Anca İYİ Partinin bir neferi, Millet İttifakının bir üyesi olarak tüm Gazianteplilerin emrindeyim” dedi.

 

Gaziantep, Ülke ve Vatanın emrinde olduğunu belirten Av. Oğuz Hocaoğlu, “Ben İYİ Parti İl Başkanlığından ayrıldım. Anca İYİ Partinin bir neferi, Millet İttifakının bir üyesi olarak tüm Gazianteplilerin emrindeyim. Bizim Gaziantep, vatan, millet sevdamız bitmez. Sayın AK Parti yetkilileri ve Cumhur İttifakı üyeleri, Sayın Fatma Şahin ve AK Parti Belediye Başkanları benden kurtuldunuz diye sakın sevinmeyin. Artık daha rahatım. Söylediklerim, yazdıklarım artık İYİ Parti Kurumsal kimliğini değil; Avukat Oğuz Hocaoğlu olarak beni bağlar. Ben Avukat Oğuz Hocaoğlu olarak tüm İYİ Partililerin, Millet İttifakı üyelerinin, Gaziantep, Ülke ve Vatan sevdalılarının emrindeyim” ifadelerini kullandı.

 

“İl ve ilçe teşkilatlarında revize istedim”

 

“Artık bir İYİ Partili olarak rahat konuşabilirim” diyen Hocaoğlu, “12.10.2021 tarihi itibari ile Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydına İstifamı sundum.  İstifam öncesi, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve Sayın Koray Aydın’a Gaziantep’te İYİ Partiyi, Millet İttifakını 1.Parti, iktidar yapmak istediğimi belirtip, bu konuda hazırladığım raporumu sundum. Raporumda 40 gün, adli tatil sürecinde, gece gündüz sahada olduğumu, tüm ilçe ve köyleri gezdiğimi eksiklerin ne olduğunu gördüğümü ve bunları düzeltip, İYİ Partiyi Gaziantep’te 1.Parti, Millet İttifakını iktidar yapmak için, il ve ilçe teşkilatlarında revize yapmak için tam yetki istediğimi belirttim. Eğer tam yetki verilmeyecek ise; mevcut yapı ile Gaziantep’te 1.Parti ve iktidar olmanın mümkün olamayacağını, havanda su dövüleceğini, görevden azlimi istedim. Sayın Koray Aydın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile istifamı kabul etti. Bu konudaki takdir genel merkezimizindir” ifadelerini kullandı.

 

“Henüz yeni başlıyoruz”

 

Görevinden istifa eden ama hala İYİ Partili olduğunun da altını çizen Av. Hocaoğlu, partililerine seslendi.

Hocaoğlu, “Ben kuruluşundan bugüne emek verdiğim İYİ Partinin bir üyesi olarak partimin, partililerimin emrindeyim. İnşallah benden sonraki il başkanı benden daha İYİ partimize hizmet eder. Başta yeni atanacak il başkanımız olmak üzere, sayın Teşkilat Başkanımızın ve Genel Başkanımızın, partimizin emrindeyim. Gaziantep’te İYİ Partiyi 1.Parti, Millet İttifakını iktidar yapana kadar çalışacağım. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Başbakan yapacağız. Henüz yeni başlıyoruz. Biz bitti demeden bitmez.

Tüm iyi parti üyelerine çağrımdır. Sosyal medya hesaplarında istifa edelim şeklinde beyanatlar görmekteyim. Hiçbir İYİ Parti üyesi istifa etmeyecek. Hiçbir ilçe başkanı ve yönetici istifa etmeyecek. Herkes görevinde eskisinden daha fazla çalışacak, daha fazla üye yapacak. İYİ Parti kurumsal bir partidir. Benim istifam yalnızca il başkanlığındandır. Partimin üyesi ve emrindeyim. YİK üyeliğim ve Genel Başkan Danışmanlığım ise Sayın Genel Başkanımın takdirindedir” diye konuştu.

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?