USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi personel alımı yapacak

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi tarafından personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan personel alım ilanında Büro Personeli ve Destek Personeli alımı yapılacağı bildirildi.

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi personel alımı yapacak
11-12-2020 13:41
Google News
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Resmi Gazete'de personel alım ilanı yayımladı.

Üniversite personel alım ilanında adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru tarihi ve başvuru adresi açıklandı.

Yayımlanan personel alım ilanında Büro Personeli ve Destek Personeli alım yapılacağı aktarıldı.

ÜNİVERSİTE PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHİ

Fakültelerin İktisat, İşletme veya Kamu Yönetimi lisans programlarından herhangi birinden mezun adayların başvuru yapacağı personel alım ilanında bugünden itibaren 15 gün içinde başvuru yapması gerektiği aktarıldı.
 
BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ, ZAMANI ve İSTENİLEN BELGELER:

Başvuru Yeri/Adresi:

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Beştepe Mah. 192090 Nolu Cad. 27010 Şahinbey/GAZİANTEP

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi resmi internet sayfası www.gibtu.edu.tr den ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte şahsen ya da posta ile Personel Daire Başkanlığına başvuru yapacaklardır.

Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar Üniversitemize ulaşması gerekmektedir. Eksik belgeli veya süresi içinde yapılmayan başvurular ile internet üzerinden yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
 
Müracaat İçin İstenen Belgeler:

1. Başvuru Formu ( Üniversitemiz web sayfasından temin edilecektir)

2. Bir adet fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılacaktır.)

3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4. Öğrenim Belgesi (Başvuruda bulunacak olan adaylar e-Devlet üzerinden alınan karekodlu belgeler ile başvuru yapılabilecektir. Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğini gösteren belgesinin başvuruda ibraz etmesi gerekmektedir.)

5. KPSS Sınav Sonuç Belgesi (Kontrol numaralı)
 
Lisans mezunları için 2020 KPSSP3 puanı

– Önlisans mezunları için 2020 KPSSP93 puanı

– Lise mezunları için 2018 KPSSP94 puanı (İlanın Resmî Gazete'de yayımlanmasının akabinde 2020 KPSS lise sınav sonuçlarının açıklanması halinde; adaylar 2020 (KPSSP94) puanı ile de başvuruda bulunabilecektir.)

6. Adli Sicil Durum Belgesi (Aslı veya e-Devlet üzerinden temin edilen kontrol edilebilir şekilde oluşturulmuş olmalıdır.)

7. Belge ve Sertifikaların aslı veya onaylı örneği (İlan şartlarında belirtiliyor ise)

8. Onaylı Hizmet/Tecrübe Belgesi; hizmetin yerine getirildiği kamu kurum ve kuruluşu/şirket hizmet belgesi veya onaylı bir yazıyla belgelendirilmelidir. Bu belge ile birlikte çalışılan sürelere ait SGK/Sigorta Hizmet Dökümünün ibraz edilmesi de zorunludur. (İlan şartlarında belirtiliyor ise) * Vekâlet ile başvurularda sadece noter onaylı vekâlet kabul edilecek olup, vekâletname ile yapılacak başvurularda vekâletnamenin aslı ve vekâlet edenin kimliğinin aslını ibraz etmesi zorundadır.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?