USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri
06-01-2016 10:00
Google News
h3>
PUSULA

ÇİLEYE SON

Gaziantep’te şehir merkezinde 10 olan nöbetçi eczane sayısı aşırı yoğunluktan dolayı artırılıyor. Gaziantep Eczacı Odası Başkanı Ecz. İrfan Demirci, “İl Sağlık Müdürlüğü ile görüştük, acil servislerdeki yoğunluğun sürmesi halinde ek nöbetçi eczane açacağız” dedi.


TELGRAF



HEM CEFA HEM SEFA

Hayatımızı olumsuz etkileyen kar yağışı muhteşem manzaraların da çıkmasına neden oldu. Vatandaşlar karın hem cefasını çekti hem de sefasını sürdü. Dün gece yarısına kadar yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı trafiği felç etti. Yaklaşık 5 santimetre karın düştüğü Gaziantep te özelikle Karataş trafiği felç oldu. Kent merkezinden Karataş’a gitmek isteyen vatandaşlar 3 saatini yolda geçirdi. Aşırı kar nedeniyle, araçlar yolda kalırken sürücüler arasında tartışmalar da yaşandı.


EKSPRES



ZAMLA VERİP ZAMLA ALDILAR

2016 yılının gelmesiyle birlikte, her yıl yapılan yeni yıl zamları bu yıl da devam etti. Vatandaşlar neredeyse her sektörde yaşanan zamları, “ Güya memurun, emeklinin, asgari ücretlinin maaşına zam yapıldı. Yapılan zam, ürünlere yapılan zamlarla geri alındı.” Şeklinde yorumluyor.


GÜNCEL



MARKA KENTİN KARNAVALI

Gaziantep’te, dondurucu soğukların ardından başlayan yoğun kar yağışı hayatı felç etti.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?