USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri... Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri
11-08-2016 09:09
Google News
Gazete manşetleri...


PUSULA



GAZİANTEP’E SIÇRAR MI?

FETÖ/PDY Operasyonlarında dün dikkat çekici iki gelişme yaşandı. Kayseri’de Ticaret Odası Başkanı ile AK Parti eski İl Başkanı gözaltına alındı. Tokat’ta ise AK Partili Belediye Başkanı gözaltında. Kayseri ve Tokat’taki operasyonların ardından gözler bir kez daha Gaziantep’e çevrildi. Hem GTO hem de AK Parti teşkilatında gergin bekleyiş tavan yaptı.

 


TELGRAF



SIR DETAY

Gaziantep’te FETÖ operasyonlarında özel olarak muhafaza edilen tırnak, siyah beyaz renklerde kıl parçaları, toprak ve taş ele geçirildi. FETÖ lideri Fethullah Gülen’in Gaziantep’te yakalanan yeğeni Ahmet Ramiz Gülen tutuklanırken, 33 sağlık personeli de açığa alındı.

 


HAKİMİYET



ÇİFTÇİ KREDİYE DOYDU

Tarım Kredi Kooperatifleri Gaziantep Bölge Birliği bu yılın ilk 7 ayında toplam 5 ilde çiftçilere 134 milyon 260 bin lira kredi dağıttı. Bu rakamın yılsonuna kadar 230 milyon lirayı bulması bekleniliyor. Tarım Kredi Kooperatifleri Gaziantep Bölge Birliği Müdürü Mehmet Aksoy, çiftçinin zor gün dostu olduklarını dile getirerek, çiftçilerin tüm ihtiyaçlarında birlik olarak hizmet verdiklerini anlattı.

 


EKSPRES



KARAGÖZ’DE ÇİLE DEVAM EDİYOR

Şehrimizin kalabalık caddelerinden olan Karagöz Caddesi’nde trafik çilesi devam ediyor. Tek şerit olan yola park izni verilmesi ve burada parkomat uygulaması yapılmasını yanlış bulan cadde esnafı; parkomatların kaldırılması ya da caddenin trafiğe kapatılmasıyla çözüm bulunacağını düşünüyor.

 


GAZİANTEP27



VATANDAŞ TAPU PEŞİNDE

15 Temmuz darbe girişimi sonrası birkaç gün, şirket satışlarının durduğu tapuda yeniden hareketlilik başladı.

 


HABER



FETO’NUN YEĞENİ TUTUKLANDI

Gaziantep’te tutuklanan FETÖ/PDY terör örgütünün elbaşı Fethullah Gülen’in yeğeni Ahmet Ramiz Gülen’in yakalandığı evde bulunan malzemeler şaşırttı. Genelde büyü yapmakta kullanılan tırnak, saç kılı, toprak ve taşın hangi amaçla sakladığı öğrenilemedi. 

 


GÜNCEL



ŞAHİN’E BÜYÜK SÜRPRİZ Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, teşekkür ziyaretlerine başladı. İlk ziyaretini Memur-Sen’e yapan Şahin’e, ilkokul diplomasının bir örneği verilince, duygulu anlar yaşadı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?