USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantepli başarılı sanayici “Yılın Spor ve Çevre Dostu İş Adamı” ödülüne layık görüldü

İstanbul Turizm Derneği’nin katkılarıyla bu yıl yedincisi gerçekleştirilen ‘Golden Palm Awards’ ödül töreni, Zorlu Center Raffles Hotel’de gerçekleştirildi. 

Gaziantepli başarılı sanayici “Yılın Spor ve Çevre Dostu İş Adamı” ödülüne layık görüldü
15-09-2021 17:33
15-09-2021 18:18
GAZİANTEP
Google News
Sunuculuğunu Özge Ulusoy’un yaptığı gece, İranlı tasarımcı Azadeh Pourakbar’ın defilesiyle başladı. Defilenin sürprizi, doğaya dikkat çeken kıyafetiyle Yılmaz Morgül oldu.



Faaliyet gösterdiği her alanda, sürdürülebilir yenilikçiliğe ilham veren benzersiz projeleri ile sektörüne liderlik ve öncülük eden ve birçok alanda Türk Sporuna destek olan Haskan Şirketler Grubu Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı  Hasan Gürkan Bayram  “Yılın Spor ve Çevre Dostu İş Adamı” ödülünü aldı.
Törende Binnur Kaya, “yılın kadın dizi oyuncusu” seçildi. Ödülü takdim etmek için sahneye çıkan Erkan Petekkaya, Binnur Kaya’ya ödülünü dizlerinin üzerine çökerek verdi ve büyük alkış aldı. Binnur Kaya da bu jest karşısında aynı şekilde diz çökerek ünlü oyuncuya sarıldı.



Polisgücü Hokey ve ALG Kadın Futbol takımına sponsor-
Hasan Gürkan Bayram’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Haskan Şirketler Grubuna bağlı Bayteks Tekstil Kadın ve Erkek Avrupa Şampiyonu Gaziantep Polisgücü Hokey takımının sponsorluğunu devam ettirirken, Angora Halı ise ALG Kadın Futbol takımına sponsoru olarak desteğini sürdürüyor.

Çevreye duyarlı yatırımlarıyla ön plana çıkan, pandemi döneminde yaptığı stratejik atılımlarla herkesin dikkatini çeken ve İSO500 sanayi kuruluşları arasına giren firmalardan biri olarak 2021 yılına damgasını vuran HASKAN Şirketler Grubu'nun başarısı Türkiye'de herkesin dikkatini çekiyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?