USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep En Kısa Sürede Metroya Kavuşacak

Ulaştırma Bakanlığı tarafından onaylanan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Master Planı, kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından GAR-GAÜN-15 Temmuz Yerleşkesi ile GAR-Düztepe-Hastane hatlarına metro yapılacak. Meclis Çarşamba günü projeyi onaylarsa metro için ihaleye çıkılacak.

Gaziantep En Kısa Sürede Metroya Kavuşacak
09-05-2017 09:48
Google News
 

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuşan Başkanvekili Osman Toprak, “Kente yapılacak olan metro hattı Ulaşım Master Planı eklendi. GAR-GAÜN-15 Temmuz Yerleşkesi ile GAR-Düztepe-Hastane hatları Ulaştırma Bakanlığı tarafından onaylandı. Büyükşehir Belediye Meclisi de onaylarsa ihaleye çıkacağız. Gaziantep en kısa zamanda metroya kavuşacak” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Osman Toprak başkanlığında toplandı. Mayıs ayı 1. birleşiminde toplam 61 gündem maddesi görüşülürken, 8 madde de gündem dışı görüşülerek ilgili komisyonlara sevk edildi.

METRO İÇİN MECLİS ONAYI BEKLENİYOR

Gaziantep kısa zamanda metroya kavuşuyor. Ulaştırma Bakanlığı tarafından onaylanan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Master Planı, kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından GAR-GAÜN-15 Temmuz Yerleşkesi ile GAR-Düztepe-Hastane hatlarına metro yapılacak.  Metro hattının ihaleye çıkması için Büyükşehir Belediye Meclisi’nin onayı bekleniyor. Çarşamba günü yapılacak olan Büyükşehir Belediye Meclisi’nde meclis üyelerinin metro yapımına onay vermesi bekleniyor. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?