USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Gaziantep, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran seçimleri için miting ve seçim gezileri programı kapsamında 6 ay aradan sonra tekrar Gaziantep’te vatandaşlarla buluşuyor.

Gaziantep, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor...
21-06-2018 11:57
Google News
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran seçimleri için miting ve seçim gezileri programı kapsamında 6 ay aradan sonra tekrar Gaziantep’te vatandaşlarla buluşuyor. Bugün saat 17:00’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda halka hitap edecek olan Erdoğan, vatandaşlardan cumhurbaşkanlığı için şahsına; 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi’ne ilişkin AK Parti Milletvekili adaylarına da destek talebinde bulunacak.

Ak Parti Gaziantep İl Teşkilatını miting heyecanı sardı. Haftalardır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bekleyen teşkilatta tüm hazırlıklar tamamladı ve miting saati başlanmaya beklendi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı gelin gibi süsleyen Ak Parti’liler mitinge rekor bir katılım bekliyor. Ak Parti’nin yanı sıra Gaziantep Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü de gerekli tedbirleri aldı. Emniyet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti öncesinde kentte yoğun güvenlik tedbirleri alındı.

EMNİYET KUŞ UÇURTMUYOR

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü özel harekat, narkotik, asayiş ve trafik polislerinin de yer aldığı toplam 260 personel ile Gaziantep’teki yıkık, harabe, terk edilmiş binalar ve alanlarda geniş kapsamlı arama yapıldı. Zırhlı araçların da yer aldığı aramalarda ekipler, tenha ve sote sokaklara bile girerek Emniyet Müdürlüğü Kepek Eğitim Merkezi eğitmenleri kontrolündeki narkotik köpekler ile birlikte adeta her taşın altını kontrol etti. Trafik ekipleri tarafından durdurulan araçların ön torpidolarını söken ekipler, içeride uyuşturucu aradı.

Narkotik köpeklerin de yardımıyla didik didik aranan otomobillerin her bir bölümü dikkatle kontrol edildi. Durdurulan şüpheli şahısların üstlerini de arayan ekipler, çıkarılan ayakkabıların içlerine kadar bakarak, uyuşturucu ya da başka bir suç unsuru aradı. Ekipler yayaların kimlik kontrolünü de yaparak, Genel Bilgi Toplama(GBT) sorgusunu da yaptı.

BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Demokrasi Meydanında 21 Haziran Perşembe günü yapacağı etkinliklerle ilgili alınacak trafik tedbirleri kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak. Konu hakkında yazılı açıklama yapan Gaziantep Valiliği şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın İlimiz Demokrasi Meydanında 21 Haziran Perşembe günü yapacağı etkinliklerle ilgili alınacak trafik tedbirleri kapsamında; saat 14.00’dan itibaren etkinlik bitimine kadar aşağıda belirtilen yollar kamyonlar yardımı ile araç trafiğine kapatılacaktır. -Muammer AKSOY Bulvarı Emniyet üçlü kavşağından kapatılarak araç trafik akımı Eski Havuzlu   Kavşak ile Grand Otel Kavşağı istikametine yönlendirilecektir. -Büyükşehir Belediyesi Işıklı kavşağından kapatılarak trafik akımı Şehit Yusuf ERİN ve Nil kavşağına yönlendirilecektir. -Tufan Hamamı caddesi ile 16 Nolu cadde kapatılarak trafik akımı Kemal Köker caddesi istikametine   yönlendirilecektir. -Kemal KÖKER caddesi, Zabıta Daire Başkanlığı önünden kapatılarak trafik akımı Sacır sokak istikametine yönlendirilecektir. -Hürriyet caddesi Maarif Köprülü kavşak alt girişi kapatılarak trafik akımı Atatürk Bulvarı ve Suburcu caddesi istikametine yönlendirilecektir. -İstasyon caddesi - Maarif Kavşağından Suburcu Caddesi ile Atatürk Bulvarı istikametine bağlantı yolu (Maarif Kavşağı üstü) kapatılacaktır. -Dayı Ahmet Ağa Sokak kapatılarak trafik akımı yönlendirilmesi, Karagöz caddesi ile Gaziantep kalesi   istikametine olacaktır. -Derekenarı caddesinin Ali Nacar Camii kavşağından Stad Kavşağı istikametine kapatılarak trafik akımı Kepkep sokak istikametine yönlendirilecektir. -İstasyon caddesi Eski Müze kavşağından kapatılarak trafik akımı Kamil Ocak Caddesi ve Köprü sokak istikametine yönlendirilecektir. -Muammer AKSOY Bulvarı ile 36016 Sokak kesişimi kapatılarak trafik akımı Kamil Ocak Caddesi istikametine yönlendirilecektir. -Sebahat Göğüş caddesi ile Muammer Aksoy Bulvarı kesişimi kapatılarak trafik akımı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü istikametine yönlendirilecektir.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?