USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep Büyükşehir Türkiye’nin en büyük barınağını kuruyor!

Gaziantep Büykşehir Belediyesi Türkiye'nin en büyük hayvan barınağı Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Burç mahallesinde yapıyor. 15 bin metrekare alan üzerine inşa edilen yeni hayvan barınağı yakında açılacak ve misafirlerini ağırlayacak.

Gaziantep Büyükşehir Türkiye’nin en büyük barınağını kuruyor!
26-11-2021 11:12
26-11-2021 11:24
GAZİANTEP
Google News
Gazintep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, İnşaatı yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden  edinilen bilgiye göre barınağın, “Hayvan Dostu Gaziantep” için çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü iş birliğiyle yapıldığı ve Türkiye'nin en büyük hayvan barınağı olacağı belirtildi. 
15 bin metrekare alan üzerine inşa edilen  yeni hayvan barınağı yakında misafirlerini ağırlayacağını kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ incelemelerden sonra yaptıpı paylaşımda şunları söyledi; “15 bin metrekare alan üzerinde yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni hayvan barınağımız yakında sevimli misafirlerini kabul edecek. Son çalışmaları arkadaşlarımızla yerinde inceledik.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?