USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep, ABD’nin yaptırımlarına ve ’dolar’ oyunlarına karşı tek ses oldu

Gaziantepli siyasetçiler, belediye başkanları, iş adamları ve şehrin basını, ABD’nin skandal yaptırımlarına ve dolarla oynanan oyunlara karşı "Kazanacağız" diyerek tek ses oldu.

Gaziantep, ABD’nin yaptırımlarına ve ’dolar’ oyunlarına karşı tek ses oldu
11-08-2018 12:43
Google News
Türkiye-ABD ilişkileri, Washington’un İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’e yaptırım uygulama kararı almasıyla yeni bir döneme girmişti. Yaşanan süreçten sonra skandal hamlelerine devam eden ABD’nin bu tutumu doların yükselmesine de neden oldu.

Gaziantepli siyasetçiler, belediye başkanları, iş adamları ve şehrin basını, ABD’nin hamlelerine ve doların yükselmesine karşı “Kazanacağız” diyerek tek ses oldu.

İŞTE O MESAJLAR....

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: Türkiye, kendisine yönelen bu mali kuşatmayı aşacak güçtedir. Bugünlere türlü sınamalardan geçerek ulaştık.  Yeni ekonomi modeliyle yine birlikte başaracağız.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer: Kefenimizi giyip bu yola çıktık. Demokrasiden asla taviz vermeyeceğiz. Ne Fetö’cülere ne  de darbecilere  Türkiye’yi teslim etmeyeceğiz.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin: Kazanacağız çünkü boş tehditlere karnımız tok.  Kazanacağız çünkü; gördüğünüz gibi tehdit savuran içi boş, kof, sahte kabadayıların daha büyük dertleri var.

AK Parti Gaziantep Eski Milletvekili Şamil Tayyar: AK Partili yıllar; bir nevi muhtıralar, darbe teşebbüsleri tarihidir. Milli eksendeki Güçlü ve Yeni Türkiye’yi inşa sürecine, Allah’ın rızasına dayalı kutsal yolculuğa sürekli müdahale ettiler. Başaramadılar, milletçe kazandık. Şimdi kur silahıyla sahne aldılar. Yine kazanacağız…

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer: Birlikte güç vardır.. Ekonomimize karşı yapılan dış müdahale devletimize ve milletimize yöneliktir. Gün milli birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye’ye sahip çıkma günüdür.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan: Trump’ın attığı Tweetlerle ülkemiz ekonomisi üzerinde oynadıkları itirafları ve bunu ulusal güvenliklerine bağlaması bizi müttefiklikte ciddi bir yol ayrımına zorlamakta... ABD içerisindeki bazı lobiler bu trendi arzulamakta Türkiye’ye yapılan tüm saldırıları desteklemekte.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel: Başaramayacaksınız, kazanacağız.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin: Kuzey Atlantik ve Pasifik sahillerinde Trump’ın oynadığı kumdan bir kaledir Amerika... Hafif bir rüzgar esmeyegörsün...

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak: Biz birbirimize yeteriz evvel Allah. Türk Milleti esareti asla kabul etmez. Gereken dersi verelim İnşallah.

MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin sözünü paylaştı: Ederi bir dolar olan hainlerin dolarla gider yapmaya kalkmaları asla tutmayacak, bu millet yedirilmek istenen zehri yutmayacaktır.

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Bahçeli’nin şu ifadelerini paylaştı: Dolara mahkûm değiliz. Dolarla doğmadık, olmayınca da ölmeyiz. Zalimlerin dövizi tetikleyen mekanizmaları, finans ve ekonomik enstrümanları varsa, bizim de kırılmayacak mukavemetimiz, kopmayacak ve kapanmayacak milli ruh ve şuurumuz vardır.”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu: Bu savaş hak ile batılın savaşı ve batılın kazandığı hiç görülmemiştir.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu: Bayrağını,vatanını canından çok seven bu millete hiç kimse ceza ve yaptırım ile diz çöktüremez.  Vallahi de billahi de kazanacağız.

Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt: Her şeyin farkındayız. Bu süreçten de ülkemiz güçlenerek çıkacak. Gün milli değerlerimize sahip çıkma günüdür.

HABER MERKEZİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?