USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

15 günde tamamlanacak!

Türkiye’nin en büyük cam teras projesi olma özelliği taşıyan Rumkale Cam Teras Projesi’nde sona gelindi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Rumkale’de yapımı devam eden Cam Teras Projesi’nde sona gelindiğini ve 15 gün içerisinde biteceğini söyledi.

15 günde tamamlanacak!
16-09-2021 19:03
16-09-2021 19:08
GAZİANTEP
Google News

Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV), Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteği ile yürütülen, Türkiye’nin en büyük cam teras projesi olan Rumkale Cam Teras Projesi’nde son gelindi. İhalesi 2020 yılında yapılan Cam Teras Projesi’nde çalışmalar önemli ölçüde tamamlandı.

“GAZİANTEP’İN TURİZM POTANSİYELİNİ ARTIRACAK”

Valisi Davut Gül, Rumkale’de devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Cam Teras Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Gül, “Fırat’ın incisi Rumkale’nin eşsiz güzelliğini Türkiye’nin en büyük cam terasından izlemeye az kaldı.  Cam teras, Gaziantep’in turizm potansiyelini daha arttıracak” dedi.

TELEFERİK PROJESİ YAPILACAK...

Cam Teras Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Valiliğimiz ile birlikte Türkiye’nin en büyük cam terasını yapıyoruz. Rumkale Cam Teras Projesi’nde sona gelindi. Çalışmalar 15 güne kadar bitecek. Rumkale’ye çıkış için Teleferik Projesi başlatıldı. Meclisten bu onayı aldık, Sit alanının bittiği noktadan teleferik projesi oluşturulacak. Fırat’ın üzerinde hem de bir sosyal tesis oluşturulacak. İnsanlar Fırat’ı seyrederek dinlenecek bir mekân olacak” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?