USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri...

Gazeteler bugün ne yazdı?
14-11-2016 09:23
Google News
PUSULA

ÇİFTE DARBE

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’ın Kripto FETÖ’cü olduğunu iddia ettiği Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’e iki kötü haber geldi.

TELGRAF

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kente hizmet veren halk otobüsü ve minibüs yetkililerine ’Ulaşım Master Planı’nı anlattı.

HAKİMİYET

CHP’NİN SANDIK İNTİKAMI

1 Kasım genel seçimleri sonrası yapılan çalışmada, 3 bin 896 parti üyesinin oy kullandığı sandıktan, partiye oy çıkmadığı tespit edilmişti. Parti yönetimi bu kişileri partiden ihraç etti. İhraç edilen partililer arasında Gaziantep’te de çok sayıda üye bulunuyor. Daha önceki seçimlerin çoğunda da merkez mahalle ve bazı taşra ilçelerde alınan oy sayısı seçim bölgesinde ki partiye kayıtlı üye sayısının altında kalmıştı.

EKSPRES

ANATOLİAN OTEL NE OLACAK?

Kapısına kilit vurulan 5 yıldızlı Anatolian Otel’in akıbeti merak ediliyor. Şehirde bir önemli yatırımın daha kapanması, üzerken yatırımın geleceği ile ilgili iddialar da kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Görkemli yapısıyla herkesin dikkatini çeken otel, yeni sahibini arıyor. Kamuoyunda ise otelin Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralanmak istendiği konuşuluyor.

GÜNCEL

METROYA ONAY

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te hizmet veren halk otobüs ve minibüs sahiplerine yetkililerine Ulaşım Master Planını anlattığı toplantıda Gaziantep’e metro yapımı için onay çıktığını müjdeledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?