USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazeteler bugün ne yazdı?
10-11-2016 09:33
Google News
PUSULA

TEK ÇARE DÜZBAĞ

GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, ‘Kahramanmaraş-Düzbağ İçme Suyu Projesi ile hem GASKİ’nin gider maliyetlerinin hem de su fiyatlarının düşeceğini söyledi. Sönmezler, “Gaziantep’in geleceği Düzbağ İçme Suyu Projesi’ne bağlı, bu projeyi hayata geçirmeseydik. Gaziantep için tehlike çanları çalacaktı” dedi.

TELGRAF

FIRAT MÜJDESİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, önce şebeke sularının gönül rahatlığı ile içilebileceğinin güvencesinin, ardından da Fırat Nehri Projesi ile kente yeni bir içme suyu kaynağı sağlanacağının müjdesini verdi.

HAKİMİYET

“UNESCO GAZİANTEP’E FARKLI BAKIYOR”

İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Aykanat, kültür turizminin göz bebeği konumunda bulunan Gaziantep’in dünya gastronomi haritasında yerini aldığını dile getirerek, özellikle Yesemek, Zeugma ve diğer höyüklerin UNESCO tarafından yakın takibe alındığını ve höyükler konusunda ciddi düşüncelerin ortaya konulduğuna dikkat çekti.

EKSPRES

KİRLİLİĞİN ANA SEBEBİ; ISINMA

Hava kalitesini mevsimlere ve iklimlere göre tespit çalışmasına göre, il genelinde havayı kirleten nedenlerin başında yüzde 55.46 ile ısınma geliyor. Kirliliğin yüzde 23.21’nin trafik, yüzde 21.33’nün de sanayiden kaynaklandığı ortaya çıktı.

GÜNCEL

SUYUN YOLCULUĞU

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler kentte görev yapan basın mensuplarına Gaziantep’e ulaştırılan su kaynaklarını gezdirdi. Sönmezler, 120 kilometreden Gaziantep’e taşınan suyun uzun yolculuğunu anlattı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?