USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazeteler bugün ne yazdı?
27-09-2016 09:13
Google News
PUSULA

BÜYÜK TEHLİKE

Gaziantep’te özellikle kent merkezinin güneydoğusundan başlayıp batıya yoğun bir betonlaşma söz konusu, tarım arazileri hızla yok oluyor. Gaziantep’in en verimli tarım arazilerinin içerisinde beton evlerin yapılması tarım arazilerinin geleceği açısından çok büyük tehlikeler barındırıyor.

TELGRAF

BORIS’E PROTESTO

Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği iddiası ile gündeme gelen İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, Gaziantep’e geldi. İngiliz Bakanı Havalimanında hiçbir yetkili karşılamadı.

HAKİMİYET

TRAFİK RAHATLAYACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Eski Doğum Evi Kavşağı’nda başlattığı düzenleme bölge trafiğinin rahatlaması açısından oldukça önemli görülüyor. Hürriyet Caddesi ile Özdemir Bey Caddesi arasında yaşanan trafik çilesini sona erdirecek olan uygulamanın birkaç gün içerisinde yaşama geçmesi bekleniliyor.

EKSPRES

DT, ÜNİVERSİTEDE SAHNE ALACAK

Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Devlet Tiyatrosu (GDT) Onat Kutlar Salonunun tadilata alınmasıyla geçen yıl, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Atatürk Kültür Merkezinde (AKM) sahnelenen devlet tiyatrosu oyunları, bu yıl da AKM’de sahnelenecek. Konseptini tamamen değiştiren Büyükşehir Belediyesi salonunun hangi amaç doğrultusunda kullanılacağı ise tartışılmaya açıldı.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?