USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazeteler bugün ne yazdı?
23-09-2016 09:27
Google News
PUSULA

 

TATLI TELAŞ

 

Sonbahara girerken Gaziantep’in köylerinde de tatlı bir telaş yaşanıyor. Köylüler, bir yıl emek verip yetiştirdiği üzümleri festival havasında şehrin tatlıları olarak bilinen, bastık, dilme ve sucuğa çeviriyor.

 

TELGRAF

 

VİZYON PARK

 

Gaziantep vizyonunu daha yukarılara taşımak isten Büyükşehir Belediyesi, havalimanı yolunda 250 bin metre karelik alana yeşil alan yapacak.

 

HAKİMİYET

 

‘KILIFA’ UYGUN GIDA ÜRETİMİ

 

Gaziantep’te 20 bine yakın gıda satışı ve üretimi yapan işletme olduğu açıklandı. Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Kenan Seçkin, Gıda ve Tarım Bakanlığının talimatına rağmen çok sayıda gıda üretimi yapan işletmenin talimatlara kılıf uydurarak mühendislik hizmetini almadığını dile getirdi. Seçkin, mühendislik hizmeti alımının gıda üretiminde insan sağlığının baz alınarak zorunlu tutulması gerektiğine dikkat çekti.

 

GAZİANTEP27

 

GAZİANTEP’Ü BÜYÜK KÖTÜLÜK

 

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği, Gaziantep’te özellikle yabancılar tarafından tercih edilen alışveriş merkezi ve işletmelere yönelik bir terör saldırısı düzenlenebileceği konusunda uyarıda bulundu.

 

EKSPRES

 

ÇOCUĞUMUZUN SAĞLIĞIYLA OYNAMAYIN

 

Ders başı yapan eğitim camiasının ve ailelerin bir numaralı sorunu her zaman olduğu gibi yine sağlıksız kırtasiye malzemeleri oldu. Sağlık açısından bir türlü kontrol edilemeyen, aralarında sahte veya taklit ürünler olabilen kırtasiye malzemeleri tehlike saçmaya devam ediyor. Denetimsizlikten yakınan kırtasiyeciler, "Kırtasiye kırtasiyecilerden alınır" dedi ve ekledi: “Kırtasiye girişinde K tabelası olmayan kapıdan içeri girmeyin!”

 

GÜNCEL

 

SIKI ÖNLEM

 

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği, Gaziantep’teki alışveriş merkezi ve işletmelere yönelik bir terör saldırısı düzenlenebileceği uyarısında bulundu. Bunun üzerine Gaziantep’teki AVM’ler adeta boşalırken, güvenlik önlemleri arttırıldı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?