USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazeteler bugün ne yazdı?
09-08-2016 09:14
Google News
h3>
PUSULA

TAŞINIYORLAR

Gaziantep’te kamu binaları sil baştan değişiyor. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarının taşınacağını açıkladı. Vali Yerlikaya, “Valilik hizmet binası Fevzi Çakmak Bulvarı üzerindeki Karayolları binasına, Emniyet Müdürlüğü binası da eski MİT binasının olduğu bölgeye taşınacak” dedi.


HAKİMİYET



"DİYALOG SÜRSÜN, TÜRKİYE BÜYÜSÜN"

15 Temmuz darbe girişiminde tanklara ve ağır silahlara direnerek dünyada eşine az rastlanır bir dayanışma sergileyerek demokrasiye sahip çıkan milyonlar bu kez de ‘Demokrasi ve Şehitler Mitinginde’ tek vücut oldular. Mitingin ardından gazetemize açıklamada bulunan Siyasi parti Gaziantep İl Başkanları ve vatandaşlar, ortaya çıkan tablodan memnun olduklarını dile getirdiler. Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde ayrımların ortadan kalktığını ifade eden vatandaşlar, “Diyalog sürsün Türkiye büyüsün” ifadelerini kullandılar.


EKSPRES



BİR HAFTADA 20 MİLYON LİRA TOPLANDI

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Başbakanlık tarafından başlatılan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"nda Gaziantep’te bir hafta 20 milyon lira toplandığını belirterek, bu rakamı artırmak için tüm Gazianteplileri kampanyaya destek olmaya davet etti.


GÜNCEL



HEDEF 50 MİLYON

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde şehit olanların yakınlarına ve gazilere yönelik başlatılan yardım kampanyasında, ilk bir hafta içerisinde Gaziantep’teki iş adamı ve sanayicilerin 20 milyon TL ile destek verdiğini söyledi. Toplanan parayı yeterli görmediğini belirten Yerlikaya hedefin 50 milyon TL olduğunu söyledi.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?