USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazeteler bugün ne yazdı?
05-08-2016 09:25
Google News
h3>
PUSULA

HIZ KESMİYOR

Gaziantep’te Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensuplarına operasyonlar son sürat devam ediyor. Operasyonlar kapsamında şu ana kadar biri vali yardımcısı olmak üzere 200’e yakın kamu çalışanı tutuklanırken, biri holding olmak üzere 5 kuruluşa da kayyum atandı.


HAKİMİYET



VARLIK BARIŞI KANUNLAŞTI

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundan önceki hafta geçerek Genel Kurula gelen, vergi ve vergi cezaları ile gecikme faizleri, gümrük vergileri, SGK ve belediye alacaklarını yeniden yapılandıran kanun TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, milyonlarca kişiyi ilgilendiren kanun kapsamında vergi ve vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları, taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına katkı payı, gümrük vergileri, trafik, askerlik, nüfus, seçim, karayolu geçiş ücreti, RTÜK idari para cezaları, YURT-KUR öğrenim ve katkı kredisi alacakları, SGK ve belediyelerin alacaklarının tamamının bu kanun ile yeniden yapılandırıldığını açıkladı.


EKSPRES



YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLSUN

Yargının bugünkü durumunu değerlendiren Gaziantep Barosu Başkanı Bektaş Şarklı, “Yargı bu operasyonlardan sonra felç durumda hatta koma da diyebiliriz. Şuan için en büyük kaygım ve korkum Fethullah Gülen örgütünden temizlenen yönetim başka bir örgüt tarafından işgal edilmeye kalkışılmasıdır.”dedi. Şarklı 30 Ağustos Bayramı için de “30 Ağustos kutlamalarının iptal edilmesinin aksine bana göre daha büyük daha gösterişli bir tören düzenlenmelidir.” Yorumunu yaptı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?