USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
03-06-2016 09:03
Google News
Gazeteler bugün ne yazdı?


PUSULA



NAZİ KAFASI

1 ay önce Gaziantep’e gelip Türkiye’ye övgüler yağdıran Angela Merkel gerçek yüzünü gösterdi. Angela Merkel’in girişimleri sonucu Alman Parlementosu’na gelen sözde Ermeni soykırımı kanun tasarısı kabul edildi.


TELGRAF



İÇERİDE KÖTÜ, DIŞARIDA İYİ

Gaziantep Dernekleri Federasyonu Başkanı Necati Göksu, Gaziantep’in dışarıdan çok huzurlu ve güvenli bir kent olarak görüldüğünü belirterek, “Ne yazık ki, kentte yaşayan insanlar terör kenti gibi görüyor” dedi.


HAKİMİYET



İHTİYACIMIZ YOK

Gaziantep’te 4 yıl önce görevi başında bir hasta yakını tarafından bıçaklanarak öldürülen Dr. Ersin Arslan’ın annesine bağlanan ve daha sonra iadesini istenilen sivil şehitlik maaşı davası 3 ay sonraya ertelendi. Arslan ailesi yaşadıkları acının üzerine açılan bu davadan dolayı oldukça üzgün. Arslan ailesi bireyleri yaptıkları açıklamada, “Çocuğumuzun acısı halen çok taze. Çocuğumuzun ölümü üzerine ödenen bu paraya zaten ihtiyacımız yoktu” diye konuştular.


EKSPRES



SUNEXPRES ŞOKU

 Gaziantep Havaalanı çevresine pazar günü düşen roketler üzerine, Alman SunexpressDeutschland firması, Gaziantep-Almanya uçuşlarını Adana Havaalanı üzerinden yapıyor.


GÜNCEL



CANIMIZ ÇOK SIKILDI

Almanya Şansölyesi Angela Merkel’in ziyaret ettiği Gaziantep’teki siyasetçiler, Almanya’da Federal Meclisin 1915 olaylarını ’soykırım’ olarak niteleyen tasarıyı onaylamasına tepki gösterdi. AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Şamil Tayyar, Canan Candemir Çelik, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Almanya Federal Meclisinin 1915 olaylarını soykırım olarak niteleyen tasarının onaylamasına tepki gösterdi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?