USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
02-06-2016 09:12
Google News
h3>
PUSULA

BAYRAKLI PROTESTO

Türkiye’nin dört bir yanında yaşanan terör saldırılarını protesto etmek amacıyla ev ve işyerlerine bayrak asan vatandaşlar, Gaziantep’te bayrak satışlarını tavan yaptırdı. Gaziantep’te son 1 yılda 300 bine yakın Türk bayrağının satıldığı öğrenildi.


TELGRAF



TERÖRE İNAT

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in terör yuvası gibi gösterilmesine asla müsaade etmeyeceklerini söyledi. Şahin, “Teröre inat, düzenlediğimiz ve düzenleyeceğimiz etkinliklerle kentimize sürekli yabancı konuklar getireceğiz” dedi.


HAKİMİYET



BAKLİYAT SATIŞI ARTTI

Gaziantep’te bakliyat ürünleri satan işletmeler mübarek ayın başlamasına günler kala büyük hareketlilik yaşıyor. Kuraklığa rağmen bu yıl bakliyat ürünlerinin fiyatlarında önemli bir değişiklik yok. Gaziantepli bulgur işletmecisi Zeki Sarıbal, bulgur ve simidin toptan kilosunun 1 lira 40 kuruşa, parekende fiyatının ise 2-2,5 lira arasında değişen rakamlara satıldığını bildirdi. Diğer yandan parekende satışta simit 2 TL, bulgur 2 TL, pirinç 6 TL, nohut 5 TL, Fasulye 6 TL, Mercimek ise 6 TL liradan işlem görüyor.


GÜNCEL



NİZİP SKANDALI KARARA KALDI

Nizip’teki Çadır kentte kalan Suriyeli çocuklara cinsel tacizde bulunan tutuklu sanık E.E. mahkeme önüne çıktı. 7 ilin Barosu ile İHD, ÖHD ve CHP Nizip İlçe Başkanlığı’nın davaya katılma ve müdahillik talebi, mahkeme tarafından red edildi. Davayla ilgili karar gelecek hafta açıklanacak...

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?