USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
24-05-2016 09:19
Google News
h3>
PUSULA

ÇÖZÜM BEKLENİYOR

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı, 161’i yerli, 34’ü yabancı olmak üzere 195 firmanın katılımıyla kapılarını ziyaretçilerine açtı. Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri (GAHİB) Başkanı Salahattin Kaplan, halıcıların 2023 hedefleri doğrultusunda gerekli yatırımları tamamlayarak yıllık 350 milyon metrekare üretim kapasitesine ulaştığını açıkladı. Halı sektörüyle ilgili bazı sorunlara da dikkat çeken Kaplan “5. OSB alt yapı sorunları sürüyor” dedi.


TELGRAF



BİRİNCİLİK YAKIŞIR

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı, dünyada Çin’den sonra en fazla halı ihracatı yapan Gaziantep’te açıldı. 122’si Gaziantepli olmak üzere 161 yerli, 34 yabancı firmanın katılımıyla kapılarını açan fuarda hedef ihracatta dünya birinciliği olarak belirlendi. 


HAKİMİYET



DURMAK YOK YOLA DEVAM

Ankara Arena Kapalı Spor salonunda büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirilen AK Parti 2. Olağanüstü kongre sonrası AK Parti Gaziantep İl teşkilatı ve Milletvekilleri tek ses olarak durmak yok “Kutlu Yürüyüşe Devam” dedi.


EKSPRES



ADETA CEPHANELİK

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından terör örgütü IŞİD’e yönelik 1 haftadır devam eden operasyonlarda çok sayıda canlı bomba yeleği ve mühimmat ele geçirildi. Türkiye’de ses getirecek eylem hazırlıkları yaptıkları belirlenen örgüt üyelerine yönelik operasyonlar ise devam ediyor.

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?