USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
23-05-2016 09:15
Google News
h3>
PUSULA

KADRO MÜJDESİ

Özel güvenlikçilere kadro geliyor. Gaziantep’te özel güvenlik kurumlarına bağlı 2 bin özel güvenlikçi kadroya geçecek. Özel Güvenlikçiler Dernek Başkanı Beşir Mehmet Gaman, özel güvenlik çalışanlarına 3 yıllık sözleşme yapılacağını belirterek, özel güvenlikçilere kadro yapıldığı zaman özel güvenlik kurumlarının devreden çıkacağını söyledi.


TELGRAF



YÜREKLER DAĞLANDI

Gaziantepli şehit sözleşmeli Piyade Onbaşı Cuma Akıl, binlerce kişinin katıldığı töreniyle son yolcuğuna uğurlandı. Komşularına  “Oğluma kız bakıyorum. Evlendireceğim” dedikten bir gün sonra şehit haberini alan anne Hatice Akıl fenalık geçirdi. Şehidin kardeşi Mustafa Akıl’ın feryatları ise yürekleri dağladı. 


EKSPRES



YİNE YÜREĞİMİZ DAĞLANDI

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde, askeri tabura düzenlen havan saldırısında şehit olan sözleşmeli Piyade Onbaşı Cuma Akıl (27) Gaziantep’te düzenlenen askeri törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.


GÜNCEL



TACİZLER KAMPI

İ.H., E.A, A.H, E.E.A., E.A.A tesadüfen bir araya gelmiş harfler değil. Onlar, İslahiye 2 Nolu Çadır Kentte cinsel istismar olayının şifrelere bir başka deyişler 4 ile 8 yaş arasındaki mağdur çocukları. İstismarcı 83 yaşında, istismar ettiği çocuklar ise torunları, yeğenleri ve bir diğer çocuk.Sanık iyi hal indiriminden faydalanmasına rağmen 15 yıl ceza aldı. Ailelerin müşteki olmadığı davada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Nizip’teki skandaldaki gibi yine müdahil olmadı.

 

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?