USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
29-04-2016 09:24
Google News
h3>
PUSULA

GAZİANTEP’İ KONUŞTULAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 günlük Azerbaycan ve Hırvatistan gezilerine, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’ı da davet etti. Tayyar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gaziantep ile ilgili geniş bir rapor sundu. Bölgedeki terör ve Suriye meselelerinin de konuşulduğu ikili görüşmede, önemli konular ele alındı.


TELGRAF



FİKİR, SERMAYE İLE BULUŞTU

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mavera Kongre ve Sanat Merkezi Atatürk Kültür Sahnesinde yapılan toplantıda, Türkiye’nin önde gelen Teknoparkları ve Teknoparklarda yer alan firmalar Gaziantepli sanayicilerle buluştu. Organizasyona 10 Teknopark ile 55 firma katıldı.


HAKİMİYET



GERİLİM YÜKSELİYOR

Suriye’nin IŞİD denetimindeki Carablus kentinden, sınırın Türkiye tarafındaki Gaziantep’in Karkamış İlçesi’ndeki Türkyurdu Mahallesi’nde bulunan sınır karakoluna bugün öğle saatlerinde havan toplarıyla saldırı düzenlendi. Bir obüs hasar görüp, karakolun çatısında küçük çaplı yangın çıkarken, IŞİD hedefleri Fırtına obüsleriyle ateş altına alındı. 11 IŞİD’li öldürüldü. Köprübatı Hudut Karakolu Fırat Nehri yakınındaki ada bölgesinin 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildiği bildirildi.


EKSPRES



IŞİD, YİNE SALDIRDI

Terör örgütü IŞİD’in kontrolündeki Suriye’nin Cerablus şehrinden, Karkamış ilçesi sınır hattına 5 havan mermisi atıldı.


GÜNCEL



MİSLİYLE KARŞILIK VERİLDİ

IŞİD denetimindeki Carablus kentinden, sınırın Türkiye tarafındaki Karkamış’ın Türkyurdu Mahallesi’nde bulunan sınır karakoluna havan toplarıyla saldırı düzenlendi. Bir obüs hasar görüp, karakolun çatısında küçük çaplı yangın çıktı, sınırdaki mevzilerde bulunan tank, obüs ve fırtına topları ile saldırının gerçekleştiği bölgeye ateş altına alındı.

 

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?