USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
20-04-2016 09:40
Google News
PUSULA

GELEN GELENE!

Suriye tarafından son 4 ayda Kilis’e gerçekleşen füze ve roket saldırıları sonucu 12 kişi yaşamını yitirirken onlarca Suriyeli ve Türk Vatandaşı yaralandı. Artan saldırılar sonrası tedirgin olan Kilis halkı çareyi Gaziantep başta olmak üzere daha güvenli gördükleri çevre illere göç etmekte buldu.

 

TELGRAF

DEV ZİRVE

Kongreye 14 ülkeden 50 belediye başkanı ile 160 yabancı kuruluş temsilcileri, ulusal ve uluslararası yabancı yardım kuruluşları temsilcileri katıldı.

 

GAZİANTEP27

BAŞKANLIK TAHRAN DAN GAZİANTEP E GEÇTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı’nın Başkanı seçildi. 15 ülkeden 160 üyesi bulunan UCLG-MEWA’nın Başkanlığını Tahran Belediye Başkanı Mohammad Bager Qalıbaf yürütüyordu.

 

GÜNCEL

BÖLGEMİZDEKİ ACI UNUTULMAZ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “UCLG-MEWA Kongresi” başladı.Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te bir otelde düzenlenen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Ortadoğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Gaziantep’in ipeği dokumaya, taşı mozaiğe çeviren ve kayadan dantel ören bir şehir olduğunu söyledi.

 

HAKİMİYET

‘YALNIZ BIRAKILDIK’

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Gaziantep’te düzenlenen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı’nın 5’inci Olağan Kongresi’nde Suriye konusunda Avrupa ülkelerini eleştirerek, "Kilis’te 127 bin, Gaziantep’te 350 bin, Şanlıurfa’da 400 binin üzerinde Suriyeli var. Avrupa ülkelerinin yapamadığını burada belediyeler yapıyor. Terör ve göçmen konusunda yalnız bırakıldık" dedi.

 

GAZETE EKSPRES

YAYALARA YÜRÜYECEK ALAN KALMIYOR

 

Yayalar için yapılan kaldırımlar, trafiğe kapalı alanlar, özellikle motosikletler tarafından çok rahat kullanılıyor. Denetimlerin yetersizliği nedeniyle, yayalar her an bir araç ile karşı karşıya kalabiliyorlar. Vatandaşlar, trafik ve zabıta ekiplerinin bu ihlalleri dikkate almadığına inanıyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?