USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

GAZETE MANŞETLERİ
28-03-2016 10:09
Google News
PUSULA

O DEĞİL BİZ ENGELLİYİZ

Zihinsel ve fiziksel engelli Yusuf Abdusselam, 1.5 ay önce ailesiyle Türkiye’ye göçerken, tekerlekli sandalyesini getiremedi. Yusuf’u taşımaktan bel fıtığı olan annesi, yetkililere defalarca başvuru yapsa da, bir tekerlekli sandalye verilmedi. Yusuf, şimdi hayırseverlerden yardım bekliyor.

 

GAZİANTEP27

BU ADAM İBRET İÇİN ASILMALI

Gaziantep’in Karayılan Mahallesinde 12 yaşındaki Suriyeli çocuğun kafasının kesildikten sonra kuyuya atılması, başsız bedeninin ise olay yerinde bırakılması yeni bir vahşeti gözler önüne sergiledi. Cinayeti işleyen kişinin cezaevinden yeni çıktığı ve Suriyeli çocuğun cebindeki 250 lirayı almak isteyince dirençle karşılaştığı belirtildi.

 

TELGRAF

KAYIT ŞART

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, Suriyeli esnafı da  kayıt altına almak için düğmeye bastı. Faaliyette olan yüzlerce iş yerine rağmen, sadece 50 Suriyeli esnafın kayıtlı görülmesi üzerine harekete geçen birlik  denetimlerini sıklaştırdı. Kayıt altına girmek istemeyenlere kapatma cezası dahi verilebilecek.

 

GÜNCEL

VAHŞETE LİNÇ GİRİŞİMİ

Gaziantep’te 12 yaşındaki Suriyeli çocuğun boğazını keserek öldüren zanlının, talihsiz çocuğun kafasını gövdesinden ayırdığı ve bir kuyuya attığı ortaya çıktı. Şahinbey ilçesi, Karayılan Mahallesindeki bir depoda boğazı kesilmiş bir çocuk cesedi bulunmasının ardından cinayet zanlısının yakalanması için başlatılan araştırma sonrası, cinayeti, cezaevinden yeni çıkan CP.’nin işlediği öğrenildi

 

HABER

VAHŞET

Gaziantep’te 12 yaşındaki Suriyeli çocuğun boğazını keserek öldüren zanlının, talihsiz çocuğun kafasını gövdesinden ayırdığı ve bir kuyuya attığı ortaya çıktı.

 

EKSPRES

MİT İN LİSTESİNDE PKK YA VERDİ

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, paralel tehlikenin hâlâ bu memlekette devam ettiğini söyledi. AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı İl Danışma Kurulu Toplantısı Gaziantep İl binasında gerçekleşti. Toplantıya AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Abdulkadir Yüksel, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, paralel yapı ve muhalefet milletvekillerine yüklendi.

 

HAKİMİYET

MÜHÜRLENDİ

Maarif Kavşağı’nda yer alan Sanayi ve Ticaret Odası’nın eski hizmet binası olarak bilinen yapı ‘Depreme dayanıksız bina’ olarak biliniyor. İşte bu binanın zemininde yer alan sinema salonunda bir süre önce tadilat yapılmak istendi. Yapılmak istenen tadilata yetkililer ‘binada her ana çökme yaşanabilir’ diyerek dur dedi. Tadilatın yapıldığı inşaat sahası mühürlendi.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?