USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri... Gazeteler bugün ne yazdı?

Gazete manşetleri
23-03-2016 09:16
Google News
Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri... Gazeteler bugün ne yazdı?


PUSULA



AVUKAT ENFLASYONU

Gaziantep’teki avukat enflasyonu mesleğin geleceğini tehdit ediyor. Gaziantep’te bir avukata bin 625 kişi düşüyor. 1 milyon 931 bin 836 nüfusa sahip Gaziantep’te bin 189 avukat bulunuyor. Öte yandan Gaziantep’te 250’ye yakında stajyer avukat bulunuyor. Gaziantep Baro Başkanı Bektaş Şarklı, avukat sayısındaki kontrolsüz artışa acil bir önlem alınmazsa ileride çok sayıda avukatın işsiz kalabileceği uyarısında bulundu.


TELGRAF



İNOVASYON ŞART

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, tüm sektörlerde inovasyon yapmanın şart olduğunu söyledi. İnovasyon yapılmadığı takdirde yerinde sayılacağına dikkat çeken Konukoğlu, “Yerinde saymak da bir kayıptır” dedi. Gaziantep Üniversitesi Teknopark’ın düzenlediği ve 2 gün sürecek olan ‘Bölgesel İnovasyon Günleri’ paneli, Gaziantep Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde başladı.


HAKİMİYET



EĞİTİM ŞARTTI!

Köy ve mahalle muhtarlarına yönelik Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde başlatılan ‘Muhtar Akademi’sine katılım yüksek oldu. Nisan ayı sonuna kadar devam edecek olan uygulamalı akademik eğitimde başarı gösteren muhtarlara diplomaları verilecek. Muhtarlık camiasında ‘şalvarlı’ dönemine son verecek eğitime katılan muhtarlar uygulamalı eğitimden oldukça memnunlar.


EKSPRES



BU HAK VERİLMEMELİ

Suriye’deki savaş 5 yılı geride bırakırken, 5 yıldır ülkemizde yaşayan Suriyeli misafirlerimiz vatandaşlık almaya hazırlanıyor. Suriyeli mültecilere vatandaşlık verilmesine tepki gösteren vatandaşlar, bu hakkın geri dönmelerinin önüne geçeceğine inanıyor.


GÜNCEL



"DEVİR, İCAT DEVRİ"


 

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, çocukluk döneminde farklı bir iş ya da fikir ortaya koyanların "icat çıkarma" diye uyarıldığını anımsatarak, "Devir icat çıkarma devri. Şimdi çocukları, gençleri icat çıkarmaları için uyarıyoruz" dedi.

Konukoğlu, Ziylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ziylan ile birlikte, Gaziantep Üniversitesi Teknopark Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği "Yerelden Küresele İnovasyon" konulu panele katıldı.


 

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?