USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
22-03-2016 09:30
Google News
h3>
PUSULA

BEKLENEN DEĞİŞİM

Naksan Holding’e yapılan operasyonun ardından, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde beklenen değişim gerçekleşti. Cahit Nakıboğlu başkanlıktan ayrıldı, yerine Deniz Köken getirildi.


TELGRAF



OSB’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Cahit Nakıboğlu 13 yıldır sürdürdüğü Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.


HAKİMİYET



TURİZM OLUMSUZ ETKİLENDİ

Gaziantep’in adının yaşanan son terör eylemleri nedeniyle sıkça dile getirilmesinden dolayı rahatsız olduklarını söyledi. Bu tür söylentilerin güvenli kent Gaziantep turizminde önemli bir yara açacağına dikkat çeken Açık, STK’ları bu tür söylemler karşısında ortak akıl ile adım atmaya davet etti.


EKPRES



HAFTA SONLARI DA BİTTİ

Ülke genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle vatandaşlar, hafta sonu evinden çıkmamayı tercih etti. Hafta sonu hareketlilik yaşayan esnaf ise, gün boyunca müşteri bekledi. Bir tek hafta sonu hareketlilik yaşandığını belirten esnaflar, o günün de terörle bittiğini dile getirdiler.


GÜNCEL



ÖTELENMİŞ MÜLTECİLER

 

Iraklı bir Türkmen çocuğuydu. 17 aylık idi. Hepatit A hastasıydı ve nakil gerekiyordu. Yeterli sağlık hizmetini alamadığı için bu fotoğraf çekildikten birkaç gün sora hayatını kaybetti!..

 

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?