USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

GAZETE MANŞETLERİ

Kim Ne Manşet Attı ?

GAZETE MANŞETLERİ
19-03-2016 09:18
Google News
PUSULA

KİM OLACAK?

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Örgütü yeniden sandık başında. CHP’liler 20 Mart Pazar günü Duru Düğün Salonu’nda yeni il başkanlarını seçecek. İl başkanlığı için Hayri Sucu ile Nesrin Tuncel yarışacak. İki adayda delegelerle son kez görüşüp seçim saatini beklemeye başladı.

 

GAZİANTEP27

BU İŞTE BİR TUHAFLIK VAR

Bir gecede 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan korkunç cinayet olayında, katil zanlısı Yusuf Taş tarafından öldürüldüğü iddia edilen Tuğba Taş’ın annesi Kudret Taş, dikkat çeken açıklamalar yapmayı dünde sürdürdü. Kudret Taş, 6 aylık koruma hakkının olduğunu ve bu süre dolmadan Emniyet ve Valilik tarafından korumaların çekildiğini ileri sürdü. Taş, "Benim sözde 6 aylık koruma kararım var. Cuma günü bütün koruma kararlarının hepsini geri çektiler. Bana bir numara verdiler. O numarayı aramalıymışım. O numarayı arayana kadar, zaten Yusuf’un hedefinde ben varım. Yusuf beni öldürdükten sonra mı gelecekler" dedi. Kudret Taş’ın daha önce de benzer iddialarda bulunmasına karşın Emniyet Müdürlüğünden herhangi bir açıklama gelmeyişi dikkat çekiyor.

 

TELGRAF

PATENT REKORU

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’in patent başvurusunda son bir yılda yüzde 96 ile rekor artış olduğunu belirterek, "Bu, Gaziantep’in önümüzdeki dönemde inanılmaz farklılık yaratacağının göstergesidir" dedi.

 

GÜNCEL

ŞEHİTLİKTE DUYGULU ANLAR

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101’inci yıl dönümü Gaziantep’te düzenlenen törenle kutlandı. Şehitlikte yapılan törende şehit mezarlarının üzeri ise Türk bayrakları örtüldü.

 

HAKİMİYET

CHP’NİN GÖZÜ BU KONGREDE

Cumhuriyet Halk Partisi olağanüstü il başkanlığı kongresi yarın Duru Düğün Salonu’nda yapılacak. 590 delegenin oy kullanması beklenilen kongre öncesinde il başkanlığı adaylığını açıklayan Nesrin Tuncel ile Hayri Sucu’yla özel bir toplantıya imza attı. CHP İl Başkanı Abdulkadir Ateş, her iki adaydan da coşkulu bir kongreye imza atılması konusunda titiz davranmalarını istedi. Diğer yandan CHP genel merkezinin gözü yarın yapılacak olan il başkanlığı kongresine çevrildi.

 

EKSPRES

TAYİNLERİN SEBEBİ SİYASİ Mİ?

 

Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart ayı toplantısında gündem dışı konuşan CHP grubu meclis üyesi Mehmet Sucu tecrübeli belediye çalışanlarının ilçelere tayinini eleştirdi. Sucu, “Bu gönderilen elamanlar siyasi görüşlerinden ötürü mü ilçelere gönderildi? Öğrenmek istiyorum.” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?