USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
15-03-2016 09:19
Google News
PUSULA

BİRLİK ZAMANI

Terör, Ankara’yı son 5 ayda 3. kez vururken, yurdun dört bir yanından birlik ve beraberlik mesajı yağdı. 37 vatandaşımızın hayatını kaybettiği acı olaydan sonra terör lanetlendi. Gaziantepli üniversite öğrencisi Ozancan Akkuş’da saldırıda hayatını kaybetti.

 

TELGRAF

HAYATININ BAHARINDAYDI

Gaziantepli ODTÜ öğrencisi Ozan Can Akkuş da Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybedenler arasında.  Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünü dereceyle kazanan 22 yaşındaki Ozan Can’ın ölümü Gaziantep’i yasa boğdu.

 

GAZİANTEP27

OZAN’A AĞLIYORUZ..

Henüz 20 yaşındaydı.. Pırıl pırıl, o kadar imkansızlıklara rağmen başarıyı kovalayan bir gençti.. Ama kahpe katiller hayatı doya doya yaşamasına, başarılı olup ülkesine katkıda bulunmasına izin vermediler.. Gülerek gittiği Ankara’dan, şimdi memleketi Gaziantep’e bir tabut içinde dönüyor.

 

GÜNCEL

YÜREĞİMİZ YANDI.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Fatma Şahin, Ankara’daki Terör Saldırısını Lanetledi. Şahin Avusturya Başkenti Viyana Daki Birleşmiş Milletler Ofisinde Düzenlenen 59. Narkotik Uyuşturucu Komisyonu Toplantısına Katıldı. Şahin Toplantı Arasında Gazetecilere Yaptığı Açıklamada Ankara Daki Terör Saldırısı Nedeniyle Çok Üzgün Olduğunu Söyledi.

 

HAKİMİYET

YÜREĞİMİZ YANIYOR

Yaklaşık 5 ay önce Ankara garındaki bombalı saldırıda ölen Ali Deniz Uzatmaz’ın Gaziantepli arkadaşı Ozancan Akkuş, Kızılay’daki bombalı saldırıda hayatını kaybetti. Terör saldırısında yaşamını yitiren 37 kişi arasında yer alan Akkuş’un cenazesi bugün toprağa verilecek.

 

EKSPRES

AYAKTAYIZ, ENDİŞELİYİZ…

 

Ankara’da yaşanan üçüncü bombalı saldırı, bütün ülke gibi Gaziantep’i de büyük üzüntüye boğdu. Son dönemde yaşananlar nedeniyle endişeli olduklarını belirten Gaziantepliler, her şeye rağmen terör olaylarının kendilerini pes ettirmeyeceğini de dile getirdiler.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?