USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri... Gazeteler bugün ne yazdı. İşte manşet haberleri...

Gazete manşetleri
04-03-2016 09:34
Google News
Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri... Gazeteler bugün ne yazdı. İşte manşet haberleri...


PUSULA



YOKSULLARA YAPILDI, İHALEYLE SATILIYOR

Şahinbey Belediyesi’nin yoksullar için yaptığı 120 konut, kura ile değil, ihale ile satışa sunuluyor. Mavikent’teki konutların ihalesine herkesin girecek olması, “Hani yoksullar için yapılmıştı” sorusunu akıllara getirdi.


TELGRAF



ŞAHİN FARKI

Türkiye genelinde yapılan ‘Yerel Yönetimler Performans’ araştırmasında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, en başarılı ikinci Belediye Başkanı seçildi. Fatma Şahin’in başkanlığını yaptığı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Bursa, İstanbul, Konya, gibi bir çok belediyeye geride bıraktı.


HAKİMİYET



BU ACININ TARİFİ YOK

Mardin Dargeçit’te teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Muhammet Karadal’ın Gaziantep’teki baba evine acı haber ulaştı. Şehidin gözleri görmeyen babası Cuma Karadal, 20 gün önce oğlunu rüyasında gördüğünü söyledi. Şehit Karadal’ın cenazesi bugün düzenlenecek cenaze töreni ile sonsuzluğa uğurlanacak.


EKSPRES



YARGI HEP GÜCÜN YANINDA OLDU

Son günlerde yaşanan AYM tartışmaları ile ilgili görüşlerini aldığımız Gaziantep Barosu Başkanı Bektaş Şarklı, siyasilerin hukuk üzerindeki etkisi ve baskıların kalkması gerektiğini dile getirdi. Şarklı, “Ülkemizde  yargı, güç ve iktidar kimdeyse onun yanında yer aldı.28 şubat sürecinde  Ak Parti ve benzeri gruplar karşısında iken 2002’den sonra hükümete gelince yanlarında saf aldı. Hukuk sistemi Avrupa’daki gibi günlük yaşamdan, siyasetten, ideolojik düşüncelerden maalesef bağımsız değil.” dedi.


GÜNCEL



11 YAŞINDA KUMA

Dünya Tabipler Birliği’nin düzenlediği “Savaş, Göç ve Sağlık Sempozyumu’’na sunulan Türk Tabipleri Birliği (TTB) raporu Suriyeli sığınmacılarla ilgili acı gerçeği bir kez daha gözler önüne serdi. Suriyeli kadın ve çocukların kadın tacirlerinin eline düştüğü ve küçük kızların imam nikahıyla kuma yapıldığı belirtilen raporda, “Kuma olma, nikâh görüntüsü altında fuhuş, çocuk-kadın ticareti ve zorla çalıştırılma yaş ortalaması 11-12’ye kadar düştü” denildi.

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?